Látszik, hogy régen játszottam, mert volt egy ajándék domim, és azt gondoltam, hogy 12 órás + pontos, ezért vettem az aukcióról egy domit és mindent lapakoltam. De a vásárlás után néztem meg az ajándékot, és azt írja, hogy most az aukcióról való vásárlásért nem kell fizetned:-((
nekem a húgom akkor varrta mikor Milán ment óviba.én nem tudok varrni.:(((
a fagyit választottam jelének,mert azt könnyű hímezni.aztán amikor Kristóf ment az óviba,az óvónénije megengedte az anyukáknak a szabad jelválasztást.így lett az övé is a fagyi.:)))
Érdekes. Szerintem jó, de másfél óráig tartott két akkora anyag összevarrása. Nekem nincs ettől nehezebb, mint a varrás! Örökké hálás leszek a méretekért! Köszönöm.
Én a múlt héten voltam bőgős hangulatban. Elmentünk azokon a helyek mellett, ahol a nővérem, anyukám, öcsém lakott, és csak úgy elfogott a bőgés. Eszembe jutott, hogy pár év alatt egy családból mi lett. Egyszerűen hihetetlen:-(((((((((
Nagyon fájt a szívem amikor becsuktam rájuk a lakás ajtót, és én lettem a kívülálló:-((
Csütörtök óta benne laktam, és most többszörösen is rossz volt, + még a személyes dolgokat most hoztuk el, és az illatát is teljesen "kitakarítottuk" :-(((