Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Mindenkinek jó éjszakát, mindig ledob a gép!!!
Reggel jövök!!
Köszönöm kérdésed, elég változóan:-)
Hol pangás van, hol pörgök ezerrel! Most éppen ez utóbbi van porondon!! Van egy mellékállásom, és avval pörgök nagyon, de élvezem, és a férjem adja a tippeket hozzá! Ezt külön élvezem, mert látom, hgy elfogadja amit csinálok!:-D
Attól még nem vagyok én klassz anyuka:-)) Ez csak természetes:-) Mert megérdemli!! Annyi mindent levett, és a mai napig le vesz a vállamról, hogy ennyi jár neki:-)
Bár az alapötlet nem is az enyém, hanem a páromé, én csak tovább fejlesztettem:-) És ma a páromnak is és a lányoknak is csináltattunk útlevelet!
A nagylányom kérése volt, hogy menjünk ki Szabadkára vásárolni, hát ezért is kell az útlevél, mert megyünk mind ha már egy család vagyunk!!:-)
Akkor délutános lehetsz.
Mizu? Srácok?
Szia! Én vagyok!
Jó vagyok?
Szia!
Én is mentem,mert mindjárt dolgozok.....
SZIASZTOK!!!!!!
Sziasztok, további szép estét Mindenkinek a dominócsaládból!!!
ÁGI UGYE NEM HARAGSZOL?????
Megyek, mert a nagyikámat viszem a temetőbe, mert tegnap volt a nagypapám halálának a 9. évfordulója:-(
Karácsonyig már csak szinte ilyen évfordulók jönnek:-(( Kiborító!!!
Majd visszarázódtok a minden napokba, csak győzzed türelmesen kivárni! Neki idegen volt minden gondolom, a környezet, a szüleid mert őket is régen láthatta, főleg ha emlékezhet rá, illetve a közeg is más volt. Távol a megszokottól!!De neked most lesz miből töltekezned energiailag, és most nem ..... gondolok!
Számíthatok rád ma este, mert nem leszek egész sokáig? Szerintem lesz vagy 9 óra mire hazaérek:-) De legalább lesz sok pénzem, és minden héten új körmöt tetetek fel VELED!!
Na ami késik az még nem múlt el!! Mit gondolsz mire valók a nyugdíjjas évek:-DDD
Lányod hogy aludt ott?? Nem volt éjszakánként nyűgös???
Szia!
Meglepődtem,denem féltek a gyerekek a lovaktól!
Én pedig már 6éves korom óta vágytam arra,hogy ülhessek lovon!:-)))))))
Szia Aljon!
Látom nagyon bátor csaj vagy: lovagolsz, medvét simogatsz.
Én a hétvégén csak egy simogatás erejéig mertem odamenni egy pacihoz.
A gyerkőcök nem féltek egyiktől sem?
Mindenkinek szép délutánt!
Már amennyire hagyja a gép, mert megint nagyon lelasult:-((((((((
Szia!
☺☺☺☺
Nekem is tetszenek a képek,jó volt ott lenni!