Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
"A következő lerakott dominó helyett kapsz egy véletlenszerű másikat." feliratú ajándék mitől ajándék?
Hiszen amúgy is kaptam volna egy dominót, mert óra volt.
Pedig úgy örültem, hogy kaptam ajándékot, aztán meg mégsem, ráadásul ma kétszer is ugyanezt az ajándékot. :/ :)))
Akkor én mázlista vagyok,mert eddig nem volt bajom a géppel.Néha csak frissítés után jön elő a domi,de még nem veszett el egy se.
+ pontot csak akkor ad,ha 12 órán belül felhasználod.Írja,hogy mikor jár le,de addig minden lerakottért eggyel többet ad,mint amit ér.
Mert nem kötelező igénybe venned. El is dobhatod, ha nincs szükséged rá.
Sziasztok!
Elég sokan tapasztalunk hibás lépést a gép részéről, de nem tudunk mit tenni. Ez csak egy játék, bár bosszantó, de nem kell nagyon komolyan venni, túl kell tennünk magunkat rajta.
Felülre kerül, és még nem volt olyan ajándék, amit el akartam volna dobni. De volt már olyan, hogy azt írta, hogy +1 pontot ad a lerakott dominóért, figyeltem, és nem kaptam + pontot.
Ott marad a dominók sorában?Mert nekem felülre került,és ott írja,hogy ajándék eldobása.Mert ha nem akarom felhasználni,el tudom dobni.
Van másik ajándékod is érvényben?
Ha rákattintok a bevált gombra (ajándék), akkor utána miért írja, hogy : ajándék eldobása?
Mai órák:0,6,12,17,19,21,22,23
Pont lemaradtam a 17 órásról.:((
Szép estét Mindenkinek!
Ma nem lesz korán lefekvés!
Jó reggelt! De jó,csak kettőről maradtam le! Kár,h.nem vártam meg az éjfélit:-S Pedig nem sokkal előtte aludtam el:-( Na mindegy:-) Szép napot mindenkinek!
Mai DominÓrák: 0, 2, 5, 12, 13, 14, 18
Mert a gép nem választott ki a szerencsések közé:-)))
Miért van hogy soha nem kapok olyan dominót ami épp jó lenne?!
Sziasztok! Ti felétek is szép napsütéses idő van?
Ma + holnap szabin vagyok, annyira jó, pedig ezer a dolgom itthon is:) - egy kis pihi is lesz azért!
További szép napot mindenkinek
Inkább ne legyen ajándék, talán úgy igazságosabb lenne. Én sem tudom elhinni, hogy annyival több ajándékhoz csak szerencse kell!
Jó reggelt:-)
Én is lemaradtam szokás szt:-S Na majd a délit!:-)
Mindenkinek jó reggelt kívánok!
Én is lemaradtam 3 dominóóráról. De sebaj, lesz még öt.
További ajánlott fórumok: