Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szép vasárnapot mindenkinek!
Mai dominÓrák:0,1,3,7,9
Jó reggelt mindenkinek!
Látommár ó dominó volt.
Szép jóreggelt!
Órák:0,1,3,7.
Szia Marita! Tegnap én is pont így jártam, hogy éjjel kaptam egy ajándékot, amivel 1 ponttal kevesebbért lehet venni. Én sem örültem neki, azt gondoltam, hogy ennél még egy dupla domi is jobb. Erre ma délelőtt éppen elcsíptem egy 1 pontos dupla domit, amit így 0 pontért kaptam. :)
Azonnal feltettem az aukcióra. Szóval, tényleg nem nagy ajándék volt, de nem baj, majd lesz jobb is. :)
Szia!
Sajnos én legalábbis félve nézem meg az ajándék dominókat, mert nekem sem jön mindig jól. Sokszor egy Jokernek jobban örülök.
Sziasztok!
Tegnap este kaptam ajándék-dominót, lehetett egy ponttal kevesebbért venni , de éjjel nem tud az ember fenn lenni, hogy lesse a dominóórákat! :(((
Másnap délig volt jó, akkor meg nem értem rá... sajna...így nem örültem az ajinak :( Ti hogy vagytok az ajándék-dominókkal? Nektek se jön be mindig?
Sziasztok!
Én most 10-kor kaptam ajándékot, ami dupla dzsóker volt. Nagyon örültem neki!
Hello!
Én meg a fagyalt fazonírozom. Ilyen jó időben öröm kinnt lenni a kertben. Remélem jó ajándékot kapsz!
Üdv mindenkinek!
Nyírom a nagyranőtt füvünket a kertbe. Beszaladtam felvenni a dominómat. Ajándékot kaptam, de nem nyitom ki csak este tízkor. Buci bácsi javasolta egyszer a fórumon, hogy ajándékot este jó kinyitni. Na most én kipróbálom! :-)
Jó reggelt mindenkinek!
Jó dominózást és jó hétvégét a dolgozóknak!
Sziasztok!
"A következő lerakott dominó helyett kapsz egy véletlenszerű másikat." szép kis ajándék:DDD
adott is meg nem is.
Mai DominÓrák: 0, 2, 6
Kaptam egy ajándékot kb. 1 hónap után először, felbontsam? :)
Mai DominÓrák: 0, 2
Jó éjszakát, szép álmokat! :)