Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sajnos én is csak ilyen ajándékot kapok, ha egyáltalán kapok:-(
A fehérek jöhetnének, meg egy-két Joker is:-)
Jó étvágyat a halászléhez, én köszönöm nem kérek, mivel nem szeretem.
Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok!
Köszönjük szépen, viszont kívánjuk! :)))
A napokban én is elkirándultam egy-két domit. :D
Üdvözöllek! Itt vagyok, meg vagyok! :-)))
Minden ok. Este nem vettem fel a két utolsó dominót, mert lementünk a barátainkal iszogatni. Nagyon jó volt lazítani. Reggel értünk haza 03:30-kor. Az volt az első, hogy bekapcsoltam a gépet és megnéztem, hogy mikor lesz DominÓra. Szerencsém volt, azt írta a gép: 05:00. Beállítottam a telefont 05:55-re.
2 pont minusz. De nem bánom, mert tényleg nagyon jó volt az estém. Az este 8 órási ajándékom, már megint az volt, hogy lecserélhetem a dominómat egy másikra ( hajnalba bontottam ki ), pedig egy napja kaptam egy ilyet. Hát ettől készlettem! :-)))
Várom az új játékot! :-)))
Most halászlét főzök, virtuálisan minden dominótársamnak küldök egy kisbográccsal!
Jó játékot! Sok-sok fehér dominót mindenkinek! :-)))
Igen és többen várjuk, hogy tippelhessünk! Minél több domcsi játékos lép majd be, annál érdekesebb lesz, és ha ráadásul még pontot is kapunk érte, az maga a csúcs.
Mi itt vidéken holnap Hoxa találkozót tartunk a környékbeliekkel, már volt kettő, de bővül a csapat. Nagyon jó hangulat van és közelebbről is megismerjük egymást. Ezen kívül sokat segitünk egymásnak a napi életben is. Ez erősiti a közösségi szellemet. Majd gondolunk rátok is.
Egyszer talán Hoxa is rendez egy találkozót, az jó lenne! Mit szóltok hozzá?
Mindenkinek kellemes aug.20-i szórakozást kívánok.Évi
Nem kellene leszólni azt a Fórumot sem, mivel pár embernek az is a hobija, hogy tippeljen, csak az értékelése ró feladatot arra aki a napi felvezetéseket és értékelést csinálja.
Azzal a módszerrel több száz tipp nem kezelhető.
Természetesen senkit ne zavarjon, ha maguknak a saját jutalomért tovább csinálják azt is.
Nem szabad azon megsértődni, hogy nem akarták, hogy a szük csapaton kívűl, újak járjanak oda tippelni. Illik csendben tudomásul venni.
Szerintem Speedz éppen ezt látva akarja bővíteni, hogy sokaknak elérhető legyen a tippelés lehetősége. Az tényleg nem lenne jó, hogy ezen a Fórumon nekiálljunk tippelgetni, most már ezt a kis időt kivárhatjuk, mig a játékba Speedz beépíti a lehetőségét.
Én ideírhatom épp,de.....
Fórum - Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
És mehetsz is, tippeljél