Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Én se engedtem ki, mert délután megyünk sétálni a városba és ott ugye nem sokat tudok kezdeni vele...
Sütöttem kakaós kiflit. Nem lett rossz, de nem is az igazi. Csak meg kell fogadnom unokatesómat házicukrásznak... :D
Sziasztok,Dominóstársak!
Veletek is megosztom észrvételemet.Valóban 23-tól tegnap nem "üzemelt" kedvenc honlapunk....De mára is kijutott nekem a kellemetlenségből.
10.36-kor vásároltam egy összekötőt,amiért levonta a 4 pontocskát,de nem adta az asztalomra a dominót.Ráadásul 12.36-ig nem vehettem újat...
Látom másnak is volt "másfajta" vesztesége is.
Ráadásul szavazás,vagy fórumválasz után vissza-és frissítés gombokat kell nyomogatnom újabban,hogy lássak is valamit...
Nem értem,miért?
Üdv.benneteket Rian
Nyugi...
Déltől szünet lesz...
DominÓrák: 4, 9, 10, 11, 12,
Most persze egymás után vannak az órák, aludni szeretnék:-)
Amennyiben előre tudod, akkor nem maradtál volna fenn, Így bizony nemcsak a dominóid száma nem növekedett, hanem még nem is alukáltál "nyugodtan".
Tudod, csak játék.:-)))
Még nem láttam hivatalos infot, az éjszaka történtekről.:-)))
Sziasztok!
Aludtam 2 órát, de olyan kába vagyok. Még szerencse, hogy éppen időben felébredtem, így sikerült felvennem a dominókat.
Látom, sokunknak hiányzott a Hoxa:-))))
Legyen a továbbiakban nagyon szép és szerencsés a napotok.
Virgilius!
Küldtem egy lóherét, hogy kapj megint ajándékot és abban valami jó legyen kárpótlásul! :)
Köszi a lóherét!!
jokert kaptam,igy boldogulok...
További szép napot...
Sziasztok!
Azt hittem, hogy a netem pocsékoskodik tegnap este, de aztán rá kellett jönnöm, hogy minden más rendben bejön, szóval a Hoxa adta be a kulcsot.
De most már jó és ez a lényeg!!! :)
A 4órásról lemaradtam - remélem, csak arról! ;)
Igen ez a bűvős szó: amitől sikerül +nyugodnom, Drága Párom örömére,ha ezt látja mikor leírod.
Ő IS üdvözöl, MINDEN JÓT KIVÁNVA NEKED Dettikémmel, magammal együtt.
Nekünk most a telefon ment átkezelhetetlenbe,éjjel hajnalban még tudtam hívni a Szolgáltatót, de Neki bejött a Hoxa is:))
most tudtam visszaolvasni, megkaptuk= igen jólesett a Jeled,:))) hajnalban még ott ragadtunk a Jeleknél, csak küldeni nem engedte.. kilépni sem engedett, lassú volt..:(((((
Sok pontot kivánunk NEKED IS MINDIG:)))
A Karácsonyi Szépségeidddel is sikerüljön meglenned, ahogy TE AKAROD..
tessék most +rohan az egész...
Arra jó volt, hogy Leányzóm egyik neve 1/2 kata( másik:Detti Ő ért hozzá) rátettük vírusírtásra:talált 4 kémprogramot, most lettünk kész vele tegnap éjfél óta.
Az "átaludtad" kifejezés roppant találó. :-) Át is aludtam... :-)
Csak sajnos fenn kellett volna maradnom ajtódíszeket és karácsonyfadíszeket készíteni :-((((
Most csak a 3 prototipus van kész :-(