Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na,már megint ez a kérdőív..:S:S..sosem tudom meg vajon,hogy miről van szó???..mert még mindig fogalmam sincs:S:S
Lehet jönni tippelni, legális a lehetőség.
A következő napra 23:59-ig lehet tippelni.
Kiara hívására itt vagyok.
Mi a gond?
Mindent tökéletesen értetek, csak egyetlen baj van, hogy a belépéskor feltett kérdőívre nem adtatok őszinte választ. Utólag meg már változtatni nem lehet, tehát marad a szerencse, ami úgye úgy hírlik, hogy "VAK".:-)))
Képfelrakáshoz ez a program segít :
[link]
A címsorba begépelve a Tallózás gombra kattintva a saját számítógépedről beteheted a kiválasztott képet. A bejövő kodok közül a HTML kódot vegg fel másolásra és azt tedd be privát üzenetbe. Mikor azt a naplóba bemásolod, akkor itt lesz a Hoxán a kép.
Mivel rossz tapasztalatom is van e témában, csak olyannak küld el akiben megbízol, illetve a saját naplódba betéve, később törölni tudod az egészet.
Bocsi az offolásért.
Vagy valaki megint kiosztotta valahol. :(
Oszlej!!! Tudod, hogy én szeretlek, gyere vissza!!! ;)
(Vagy ahogy a lányom mondaná: jeje isza!!!)
Szerintem meg haragszik, mert bármit mond, csak falrahányt borsó.:)))
Mostanában,nagyon ritkán szól:S:S..biztos olyan okosakat mondunk,hogy nincs mit hozzátenni:))))
Hát, ezt Oszlej megmondta volna kisérletezés nélkül is! :DDD Amúgy tutira van erre is valami jó kis logikai okfejtése. :)
Kíváncsian hallgatunk, Oszlej!!! ;)
Ezek szerint mindegy mit csinálunk, suttogunk vagy kiabálunk, az utolsó dominó érkezését nem befojásolja.
Tegnap rám lett szólva, hogy túlságosan hangosan kiabáltam és Tyúkanyó rájött a technikámra. Most meg az a baj, hogy suttogtam. Hát nektek semmise jó???
Ott legalább nyerhetsz olyan szépeket.:)..nekem,a tipp sem jön be:S..nekem,nem a szerencsejátékokban van szerencsém,úgylátszik:))))
Nem súgni kellett volna. :)
Már megint nem kiabáltál elég hangosan. :(
Hát 23-kor lesz az utolsó.
Lehet, hogy átmegyek a másik fórumba tippelni.:)))
Várok a nap végéig,hátha valami áthidaló megoldás jön:))..na,de az elvétve..a menetrend,megkapom a domit,egész más,mint a többi,és akkor körülnézek,mégis,mivel tudnék valamit letenni,azt megvásárolom,és leteszek...:S:selég sekélyes a játékom,azt hiszem..:)))
Na,én nemhogy a 100-ba,de a 300-ba sem kerülök sosem be..:S
Köszönöm szépen!
Jó lenne!!!
Jó dominó járást neked!!!
DominÓrák: 0, 8, 11, 13, 14, 17, 21, 23.
Na,majd a karácsonyiakat:))akkor majd lesz segítségem is:)
Nem merek:)))azt sem tudom hol kezdjem el:))
Na,az bonyolult lenne,mert teljesen szájba kéne rágnia valakinek:)))))szerinted?vállalkozna rá valaki?:)))
Hát,ha Te is szép akarsz lenni..:)))
Indíts egy fórumot és majd segítenek itt akik jobban értenek hozzá!
Te is voltál kozmatikusnál??:))))
Nagyon szépek leszünk karácsonyra!:)))
akartam már egyik nap is feltenni képet,de szerintem,bonyolultabb gépem van,mint amit én kezelni tudnék:DDDD
:))))most a kozmetikusnál voltam..
Télleg, látunk majd fényképet a végeredményről?
Csak nem melíroztattad újra a hajadat?
További ajánlott fórumok: