Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Aukció állása:
1 pontért (65) és 2 pontért (48)
Akkor egy kicsit részletesebben leírom. Mindegyik keresőnél működik.
Ctrl lenyomva tartva + f billentyűt lenyomni.
Megjelenik egy kereső ablak. A nagyitó mellett villog a kurzor oda beirod a keresett szót, vagy addig ameddig biztos vagy benne.
Próbaképpen írdd be kedv és a Következő gombra kattints. Az alatta lévő oldalon látsz besárgult "kedv" szótöredékeket. Amennyiben lejebb görgeted a képernyődet találsz egy zöld szinnel jelölt "kedv" szótöredéket, pillanatnyilag azon áll a kurzorod. Ha ismét megnyomod a Következő gombot a zöld jelölésed ugrik a következőre. Sajnos nem jelzi, hogy az oldalon már mindet láttad amit talált, magadnak kell észrevenni, hogy elölről kezded újra a nézegetést az oldalon.
Keresés az aukción:
Ctrl + f, beírod a nicnevedet, majd az 5 pontos aukciós oszlopra kattintással behozod az aukción lévő dominókat. A Következő gombra kattintva a gép megkeresi, hogy ezek között a dominók között van-e a dominód. Ha nem írja ki, hogy nem talált, akkor görgesed lefelé a képernyőt és zöldel bejelölve megtalálod az aukción lévő dominódat.
Amennyiben nem talált az oldalon, akkor kattint át a 4 pontos aukción lévő dominókra és a Következő gombra kattintva az elöbbi ismétlődik meg. Nincs találat esetén 3-as, majd 2-es, illetve az 1-es csoport aukciós dominói következnek.
Amennyiben egyik csoportnál sem találkozott a nickneveddel, akkor vagy nincs dominód aukción, vagy elgépelted a nicnevedet.:-)))
Bocsika azoktól, akiknek a keresés simán megy.:-)))
Aukció állása:
1 pontért (15) és 2 pontért (148)
DominÓrák: 3,
Jó éjszakát!
syasztok!
Hogy is kell megnézni,hol jár az aukcióra dobott domim?Nincs kedvem visszakeresni...Segítene valaki?
Kellemes időtöltést!
Drága Erzsike Angyal:nem VAGY egyedül...:))),3x álltam neki én is, ha ez vigasz, Hofika után szabadon söpörjön már Más is-gondolom én
S még nincs vége a Napnak, csak ne fagyjon le jobban.
A havas vasárnap nagyon bejött.
Sepertem eleget...
Sziasztok! Szép, havas Aranyvasárnapot!
6:17h-kor jó ütemben tettem föl aukcióra a dupla 9-esemet. Mivel már csak 3 pontos dominók vannak, valószínűleg nem fog kipotyogni! :)))
További szerencsés játékot! :)
Sziasztok! Örömteli adventet kívánok, és szerencsés játékot.
Látom csak a 4 órásit hagytam ki:-(((
Szépséges Aranyvasánapot mindenkinek!
Még van 38 db 2pontos az aukción...
Jelenleg így áll a készlet az aukción:
1 pontért (7) és 2 pontért (29) dominó van...