Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
..mert nem tudok, mások szemébe nézni, ha elötte füllentek.
Lehorgasztott fejjel, a földet nézve, meg nem látom a gyönyörű világunkat, a Hölgyek arcát, meg az "ezernyi" látnivalót.:-)))
Sziasztok!
Mozgalmas lesz a nap második fele. :)
Nem az ész mennyisége, hanem a "használat" minősége a lényeges.:-)))
A legesleges legfontosabb, hogy ha már van, akkor próbáljuk meg használni is, miután kinyilott az "értelmünk". Ne higgyünk el mindent amit más mond csak azért, mert Ő mondja. Nyugodtan gondoljuk végég és vessük össze a saját élettapasztalatunk során szerzett "tudásunkkal" és hozzuk meg a döntést az összevetés során, saját magunk számára.
Van aki tudja, hogy minél több ismeretlen dolog megismerését tűzi ki maga elé és próbálja megismerni és e megismerési folyamat során arra is rájön, hogy minél többet "megismer", annál többnek látja azt a részt, amit még nem ismer.
Egyetlen gömbként ábrázolva a "tudás" mennyiségét, a gömbön kívüli rész meg az amit még "nemtudunk", könnyű belátni, hogy kicsigömb felületével csak a "nemtudás" kisebb felülete érintkezik.
Ahogy tágítjuk ezt a (tudásunk) gömböt, egyre nagyobb gömbfelület lesz, ami a "nemtudás" résszel találkozik, bár az ismereteink is bővültek.:-)))
DR.PROF(I)DOMI LACI!
Akkor SOK eszed van...mert manapság az óvódásoknak...több van mint némelyik felnőttnek:)))
Maradunk tisztelettel értékes tudásod Felé"öregkata", párja,ifikata.:o)
Ja, nekünk azért TE VAGY a fentebb nevezett NAGYDomiértő itt-még MINDIG.
Sőt azt sem bántam meg,hogy Rád bíz(hat)tam az Asszonykám gyakorlati oktatását,most üzente:Ő sem,köszönetünk érte.
Pont az ovodából írom az üzeneteimet, hisz magam is ovodás vagyok. (csak annyi eszem van):-)))
A klaviatúra, az írógép és a számológép billentyűzetének egymás mellé építésével készűlt, így azt hiszem ....:-)))
Milyen gyakorlati oktatásra gondoltál, amihez a Párod beleegyezése szükséges?:-)))
Lassan írom: nem az <Enter> helyén van az általad leírt jel, hanem AZ AZ <Enter>! (kérdezz meg egy óvodást) :)
A gyakorlati oktatásba nem hiszem, hogy beleegyezne a párom. ;)
108 db billentyűt tartalmazó klaviatúráról beszélek.
Ezen a megadott enter billentyű helyén lévő billentyűn az ábra: függőleges vonal, aminek az alján balra jön ki a visszintes vonal, (fordított L betű alak), a visszintes vonal végén nyíl hegy jel található (<).:-)))
A balkezesek mellett nem beszéltem azokról, akik fűrészgéppel dolgoztak és a kocsmába is a mutató és a kisújjuk felmútatásával kérik ki az 5 sört.:-)))
Kedves oszlej!
Lány létemre fel kell világosítanom Téged! :)
Olyan, hogy "kocsivissza billentyű" NEM LÉTEZIK!
Az Ú-Ű melletti nagyobb billentyű a VALÓDI <Enter>. A numerikus billentyűzet melletti "csak" másodlagos (bár funkciójában teljesen megegyezik az elsődlegessel)!
Sőt! Kapaszkodj meg! Még a (programokban lekérdezhető) billentyűzet-kódja is MÁS!
A balkezesekre hivatkozásod pedig már csak egy gyenge próbálkozás! :)
Ugyanis NEKIK is csak egy laza jobb-hüvelykujj mozdulat kell! (ha nem bénák)
Katácskák, jókor küldtél kitüntetés jelet!
Éppen jól visszaestem, és azon gondolkodom, hogy megfogadom Oszlej tanácsát, és csak kedvtelésből dominózok. Ez azt jelenti, hogy visszahúzodok a fene tudja hanyadik oldalra.:DDD
Igen, így csinálják a rutinosak a vásárlást igaz, időközben a frissítés alatt már más megelőzhet, de inkább ez legyen, mint rossz dominó landoljon az asztalodon.
Van egy másik módszer is, de arról már korábban írtam.:-))) Aki kiváncsi rá, olvasson vissza.:-)))
Tééényleg? mit nem mondasz.
A klaviaturán csak egyetlen Enter billentyű van, azon a helyen ahol mondod. A másik általad enternek hitt billentyű (a Ú Ű melletti), az a kocsivissza billentyű.
Hatásában hasonlóan viselkedik, mint az Enter.:-)))
Mi van azokkal, akik balkezesek, mert Ők az egeret a másik oldalon használják, azaz a Caps Lock, Shift, Ctrl billentyűk mellett van a hűvelykujjuk.:-)))