Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok,
azt mondja a rendszer, hogy nem rakhatok dominót az aukcióra, mert még az előző sem kelt el, de nem látom az aukción, hogy lehet ez? Ti jártatok már így?
Huhh, ez így nem volt valami értelmes. :DDD Remélem, azért ki tudtátok hámozni, mit akartam. ;)
Kicsit magamhoz tértem a mosgatás és a tápszerpor-adagolás hatására... :D
Szép álmokat mindenkinek!
Most már feküdj!:)))
Jó éjt!♥
Lesz, mert nem bírom tovább, és készülök aludni...
A kérdés csak az, végzek-e a dolgommal éjfél előtt??? Ha igen, és lefekszem, akkor tutira lesz. :D
Az a fehér 4/7, de a lényegen nem változtat. Nekem most pont jól jönne, ha ingyen vásárlós ajándékom lenne.
Ami az ajándékot illeti, ilyet még nem csináltam, hogy ajándékot eldobtam, de se nem oszt, se nem szoroz, mert így is úgy is Dóra lesz 22 és 23 órakor.
Végülis játék :-)
Én még semmilyen ajándékot nem láttam, de már izgatottan várom, akármi is lesz...
Gratulálok! Ez valóban szerencse.:) Én is takarítottam le már az asztalom, hogy a feltöltős ajándék esetén legyen helyem!:DDD Az ajándékom az volt, hogy minden letett dominóért +1pontot kapok...., de már nem volt mit letenni.:DDD
Ez a kedves kis játék ilyen, de én nem bánom.:) Én így is szeretem, és változatlanul egyedül játszom és mindig amikor ráérek. Örömködök és bosszankodok felváltva, hol én hibázok, hol véletlenül nem jó dominót oszt a gép és ilyenek!:DDD