Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Természetesen visszaolvastam a kommentelést róla, így nem kell mondani, hogy eddig mit írtatok róla.:-)
Akkor én jobban járok. :)
Általában CundA-s reklám van ott. De mindig valami osztrák.
Ahogy érzékelem, nálam is ott van a reklám helye (a reklám nincs), mert mindig az első kettő kommentet követi a 10 mm széles üres sáv.
Egy új komment esetén az is feljebb kerül és helyette átveszi az 5 mm üres széles sáv.
Reflux, Volt - Nincs
Ezt látom!
Amit látni szeretnék:
Reklám, Volt - Nincs
ESKÜSZÖM BELEDŐLÖK A KARDOMBA!!!!
Nem megy!!!!!
Ez érdekes, hogy nálad nincs semmi ott. Eddig még mindenki azt mondta, hogy van reklám a második hsz után. Romániában románul.
Nálam most az csak üres sáv.
Pista módszerét próbáljad ki.
Sylvia mindig a vesémbe lát!
Pontosan igy, ahogy leirja!
Na, ez nekem kínaiul van (értem amit írsz, csak nem tudom megnézni, mert nálam nincs reklám)!
Mivel nem jelenik meg a reklám, gondolom azért nem tudom megnézni.
Nekem ugy van, hogy mindig a legutolsó kettő hozzászólást választja el a reklám a többitől!
Nem arra gondoltam hanem a második hsz utánira. Ott széles sáv van. Olyan 5 centi.
Bocs, de kicsit lassu a gépem, folyton frissitenem kell...
Van reklám, sajna!
Na ja! Ezt tudom, csak egyszerüen nem birom ki, hogy fel ne bontsam azonnal!! Mint egy rossz gyerek! :DDD
Nem tudom pontosan, hogy csináltam, de rákattintottam a blokkolásra ami a reklám felett látható vagy a jobb gombbal is lehet. Kép blokkolása, arra. Abban az ablakban csináltam valamit, de nem igazán értem, hogy kell. Mindenesetre most reklám nem látszik.:)))
A 72352 és a 72353 kommentek között van a 10 mm-es üres mező, neked ott reklám van?
Sziasztok!
Neeeem...
Következetesen minden fórumban az utolsó 2 HSZ után van.
Tehát így:
HSZ utolsó
HSZ utolsó előtti
REKLÁM
HSZ azelőtti
Hát egy fokkal jobb...
De szerintem az se kellene...
Az nekem mindig is volt 5-10 mm vastagságban
Az ajándék azonnali felbontását úgy lehet elódázni, hogy nem kattintasz azonnal a Bevált gombra.:-)
Üres mező sincs a kommentek között?
Eddig nálam is igy volt, csak tegnap óta tapasztalom igy pacekbe erőszakosan bele a képembe!
Eddig a szélén még rákattintottam egyikre másikra, de most már jusztsem...!
Sajnos nem sikerült, ugyhogy vagy megszokom... :(((
Szép napot kivánok Neked!
Elárulod hogy hogyan csináltad, már csak azért, hogy a többiek is követhessenek.:-)
Mivel nem látom a problémát a gyakorlatba, ezért tippelgetek, hogy mi lehet a bibi.:-)
Nálam nem jelenik meg a reklámokból a kommentek között, csak a két szélén, ami nem zavar a visszaolvasásban.:-)
Javaslatom:
F12 gomb megnyomása,
Nem kívánt felugró ablakok tiltása (bejelölése) az első 4 választási lehetőség közül.
Nekem már sikerült blokkolni a reklámot, csak az üres mező látszik.
További ajánlott fórumok: