Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Eddig nálam is igy volt, csak tegnap óta tapasztalom igy pacekbe erőszakosan bele a képembe!
Eddig a szélén még rákattintottam egyikre másikra, de most már jusztsem...!
Sajnos nem sikerült, ugyhogy vagy megszokom... :(((
Szép napot kivánok Neked!
Elárulod hogy hogyan csináltad, már csak azért, hogy a többiek is követhessenek.:-)
Mivel nem látom a problémát a gyakorlatba, ezért tippelgetek, hogy mi lehet a bibi.:-)
Javaslatom:
F12 gomb megnyomása,
Nem kívánt felugró ablakok tiltása (bejelölése) az első 4 választási lehetőség közül.
Szia!
Tegnap az éjszakai "klubdélutánon" többek között erről esett szó! Állitólag ez most már igy lesz, tudnak róla, a tanács az, hogy meg kell szokni...
Szóval csak azt akartam mondani, hogy hiába is irnánk, szerintem ez nagyonis tudatos!
Bár lehet, hogy már üldözési mániám van, és mindenben a rosszat feltételezem...?!?
Akár igy, akár ugy, köszi a tanácsot!
Valószinüleg csak én vagyok ilyen "izgága", mert más még nemigazán panaszkodott! :((
Mi a baj a "reklámok" megjelenésével?
Úgy érzékelem, hogy két komment közötti területen látjátok!
Ilyet még nem tapasztaltam, de valami szgép beállítási hibára tippelek. Kérjetek segítséget Speedz-től, hogy mit hogyan állítsatok be a böngészőn.
Szia!
Hogy birod megállni? Én ha kapok, azonnal "rávetem" magam! Az is igaz, hogy néha már jól megjártam emiatt... :DDD
JUJJ DE UTÁLOM EZT AZ UJ REKLÁMTERHES FÓRUMOT!
Igen, sajnos én is jártam már igy! De azért, tudod, ajándék lónak...:)))
DominÓrák: 5, 12, 13,
Eddig tartott az öröm:-((((
Sziasztok!
Volt egy ajándékom, itt vaciláltam, hogy kinyissam-e, és láss csodát, +4 óra csak nekem!!!
Igaz, a déli beleesik, és szerintem 1-kor fog lenni, de egye fene, jobb a lecserélősnél:-)
Délutánra szerencsés dominójárást kívánok mindenkinek.
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy a 2 pontosnál, HÁROMSZOR !!! dupla 4-essel van fent az aukción péter72 0.14....
Jó reggelt!
Imre, megyek is vissza aludni:-)
Szép, jó reggelt és szerencsés dominójárást Mindenkinek! :)
Meglehetősen sajátos a mai óraleosztás... :D