Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Lehet, hogy Misi álnév, és Marcsinak hívják. Oszlej tud valamit:-DDD
Hát éppen ott járt mikor írt, de így is értettük azt hiszem.
Azt hittem, rosszul látok. Misinek válaszolsz a 81020 hozzászólására, Marcsika megnevezéssel? Valami nem stimmel, vagy én vagyok már fáradt.
Én is így vagyok vele, annyi különbséggel, hogy nem vettem fel mindet, de tele az asztalom mindenféle dominóval Még szerencse, hogy ma már nem lesz több.
Hát a mai dominózásom egy nagy szar! Hiába vettem fel valamennyit, ahány annyiféle. Én meg 3 pontért nem fogok venni az biztos!
DominÓrák: 1, 5, 9, 12, 14, 15, 19, 20.
Mondtam, nem vagyunk egyformák.:-)
Én is imádom az unokáimat, de 1 percet tudnak várni:-)))
DominÓrák: 1, 5, 9, 12, 14, 15, 19,
Marcsika, ez sem mindig egyforma dominózást szokást takar, van úgy, hogy az ember idegből, van úgy, hogy észérvekre hallgatva dominózik.:-)
Bizony volt már olyan, hogy 1 perc múlva DO-ra következett volna, de időközben megjöttek az unokáim, bizony a gépet simán kikapcsoltam, nem vártam.:-)
Az a helyzet,hgy van aki IDEGBŐL dominózik és van aki ésszel.
Szia! Azért 1 percet lehetne még várni? Az említett esetben 2 azonos dominóról volt szó, melyek azonos időben lettek volna 1 perccel később 1 pontosak. Ha van időm én is keresgélni szoktam, és az ismerősök dominóját veszem meg. Ezért szokták elhappolni előlem a megfelelőt. Sajnos, azon játékosok közé tartozom, akik ritkán találnak megfelelő összekötőt még 3-4 pontért is. Természetesen ennyiért nem vásárolok, inkább kihagyok egy dominót.
DominÓrák: 1, 5, 9, 12, 14, 15,
Pontszámod: 500.
Ezt is elértem.:P:D
Bocsi a bele vauzásért, de mikor a "vásárlós" helyeimen elérkezik a vásárlás ideje, akkor belenézek az aukcióba és végignézem az ismerősöket, hogy van-e általuk valami sorba illő ajánlat. Ha éppen találok, akkor bizony lehet még azon a pontszámon 20 másik olyan dominó, akkor is az Ővét veszem meg, még akkor is, ha pár perc múlva váltana kisebb tartományba. Honnan tudjam, hogy van jelentkező aki megvenné 1 pontért kevesebb értéken? Nincs rá írva.
Lehet, hogy mire pár perc múlva váltana, én már messze járok a gépemtől!
Nem látunk bele a másik fejébe.:-) Még szerencse.
DominÓrák: 1, 5, 9, 12, 14,
DominÓrák: 1, 5, 9,
Dóránknak igaza van! :)
DominÓrák: 1,
Álmos vagyok, aludni szeretnék:-)
DominÓrák: 0, 3, 4, 6, 8, 19, 20, 22.
DominÓrák: 0, 3, 4, 6, 8, 19, 20, 22
Tőled már nem is várom, hogy megérts... (nem bántásként)
De, amikor 2 db ugyanolyan dominónak 1 percen belül csökkenni fog az értéke, és van belőle még lentebb 3 db, akkor már nehogy ne direkt csinálja valaki. Ezt nekem nem lehet bemesélni.
DominÓrák: 0, 3, 4, 6, 8, 19, 20,
Miért feltételezed, hogy bárki kiszúrásból vásárol? Ha felmegyek vásárolni, örülök, ha találok nekem megfelelő domit, nem fogom végignézni, hogy van-e belőle még ugyanolyan. Mert ha nincs, a tallózás alatt éppen elvihetik az orrom elől, amit kiszemeltem.
Komolyan mondom, sokszor nem értelek.
Persze, mindenki úgy játszik, ahogy akar, de akkor sem értem, miért kell kiszúrni azokkal a játékostársakkal, akik perceket várnak azért, hogy egy ponttal kevesebb legyen egy dominó. Főleg azért, mert még ugyanabból a dominóból van több is lentebb.
Szia, Buci!
Inkább tegyünk aukcióra! Mostanság bármit eladhatsz! Minden elkél, és igen gyorsan. Persze csak akkor, ha van eladni valód! :)
Nekem sajnos nincs eladó cuccom.
Én is így voltam. Fél kettőkor feküdtem le, így végig aludtam a dominÓrákat.
További ajánlott fórumok: