Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Neked is szép napot! :-)
Mi csak játszani járunk ide, de azért köszönjük, hogy "osztod az észt", pedig hidd el: nekünk is van! :-)
Lehetne szebb szavakkal is közölni mondanivalód, hisz nem kötelező nekünk ide járni, és a véleményt még az Országházban is szabadon el lehet mondani!
(Mellesleg a tagok száma is megtévesztő, hisz az sem kész tény, mivel LEGALÁBB a fele már rég nem is tag itt, illetve nem ritka akinek több profilja van, mégsem tiltakozunk ellene... Érted, ugye?) ;)
Puszi a csemetéidnek, további szép napot Neked is! :-) :*)
Én is vettem éjfél után 1 pontos domit
Hajnalban kaptam egy szép fehéret :-)
Az asztalon az első két Domi joker, ezek a be vonzó Domik :-)
Nem én vagyok Syria és ennek még a felvetését is kikérem magamnak. Amit írok, a saját nevemben írom.
A játéknak az a koncepciója, hogy a portál használata közben a véletlenszerűen érkező dominórákkal találkozzanak a felhasználók és nem fordítva. Aki nem eszerint játszik, hanem felkel külön a dominórák miatt, az az ő személyes döntése, én ebbe nem szólok bele. Mindekinek a saját ügye. A dominórákat véletlenszerűen határozza meg a program, erre van egy külön függvény, legenerálja minden napra újra meg újra a számokat. Nem avatkozunk bele. Ha mostanában jobbára hajnalra esnek az órák, az a véletlennek köszönhető. A véletlen ennek a játéknak a szerves része. Ne kérjétek, hogy ezen változtassunk, mert ez a játék pont erre épül!
Oszlej! Megkérlek, hogy ne közöld tényként a találgatásaidat, amelyeket nem igazak a játékra!
A játékban kapott színes dominók is véletlenszerűen kerülnek kiosztásra, semmilyen összefüggésben nem állnak a játékosok egyéb tevékenységeivel, így azzal sem, hogy adott játékos mennyit aukciózik!
Már előre látom, ha az általad megjelölt időszakban (15:00-21:59) lesz ma DominÓra, páran a jó tanácsod ellenére bedobják a közösbe a feleslegesnek számító duplájukat, azt lesz, ami lesz vele.
Szerintem, ma még idő előtt meg is veszik, mert annyira kevés dominó lesz az aukción.
Sokat számít, hogy mennyire egyenletes a DominÓrák kiosztása. Ha hosszú szünetek vannak, az mindig olyan helyzeteket produkál, ami nem kiszámítható.
A mai sem lesz egy egyszerű nap, hosszú lesz a délután 14 óráig tartó dominó szünet.
Jelenleg az aukción alig 100 db dominó van, ...
A délelőtti időszakot megkaptuk pihenőnek.
Majd délután és este jön a dominók nagy része.
Jó kikapcsolódást a délelőtti időszakra mindenkinek, és csak semmi morgolódás, hogy nincs DominÓra. :))
Még tiszta szerencse, hogy oda írtad a végére, hogy "'vicceltem", mert így talán megúszod figyelmeztetés nélkül, az offolást, az "önreklámozás miatt".:-)
Ez már nem Krisztinek szól!
Valamikor Kiss Ildikó azért nyitotta az "Így dominózunk" fórumot, mert innen "kiebrudaltak" bennünket, mondván ez a fórum, csak a dominózásról szólhat. Ezért jó a "fiataloknak", mert helyettük már kitapostuk az utat, néha-néha még egy kis témától való eltérést is "megengednek".
Amit nehezményezek a dominóval kapcsolatosan az csupán csak annyi, hogy az aukciót nem látogatja meg mindenki és nem vásárol lefekvés előtt, így bizony ma is egypár dominó kiesik onnan. Azt jó tudni, hogy a gép figyeli ám azt, hogy ki mennyire aktív az aukción vétel-eladás vonatkozásában és az alapján adja a színes dominókat. Most tegye a szívére a kezét az, aki panaszkodik, hogy nem kap színes dominót és legalább magának vallja be, hogy mennyi alkalommal vásárolt 2, vagy több pontért az aukcióról, illetve mikor történt utoljára.
Sajnos 0:16-kor kiesett egy 7/7-es dominó, mivel nem talált gazdára.
DominÓrák: 4,
Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek!
Én is szívesen olvastam :-)
Minden be írást el olvasok
Bár csak még többet írnál te is és mások is!
"Majd próbálkozzunk minél többen!"
Igen!
Erre biztatnék én is mindenkit! :-)
Nem dicsekvésként mondom, de volt már néhány fórum ami azért halt meg mert kiszálltam belőle.
Ezzel mi lesz ha kiszállok?
Ez a fórum nem olyan tudom mert itt minden nap írják az órákat, de azért kicsit lehet szórakoztatóbbá tenni. Majd próbálkozzunk minél többen!
Felesleges volt gyötrődnöd, mert akinek vissza kellett mennie, hogy megnézze mikor voltak a DominÓrák, az csak nyert a beírásaitokkal, s szórakozhatott elalvás előtt!:-)
Ezzel én is így voltam!
Ezt most nem poénból írom mert tényleg így volt.
Hajnalban felébredtem és azon gyötrődtem fél álmomban, hogy mit tettem én este. Egy oldalt legalább elfoglatunk a beírásunkkal és mennyit vissza kellett menni annak aki meg akarta nézni mikor voltak a DominÓrák. Megbüntettem magam és gyötrődtem fél 10-ig még az ágyban. Nem aludtam igazán jól ez miatt, de nem keltem fel.:)
Köszönöm, ezt a bejegyzést is szívesen olvastam, szórakoztatott, na meg helyettem is "beszélt"!:-)
Csakúgy, mint időnként oszlej és pista55 írásait, amelyekből nagyon sokat tanulhattunk, akik nemrég kapcsolódtunk a játékba.
A poénjaikat meg csak úgy,....egyszerűen várom!
De ne legyek igazságtalan, mindenkinek minden bejegyzését, észrevételét, megnyilatkozását, "vágyálmát", viccelődését, nagyon-nagyon szívesen olvasom! :-)
Köszönöm, hogy engem is bevettél a névsorba!:)))
Dobjál már fel egy képet magadról, hogy tudjak én is bókolni! Látatlanban nem lehet.:))))
Miért van az, hogy akkor kapok duplázós ajándékot, amikor a fehér dominót beillesztem a sorba?
No, nem várok választ:-)
" amikor éjszaka a legtöbb játékos alszik, így sok dominóról lemarad."
:-)
Én és is aludtam, reggel is aludtam és meg is lett az eredménye: lehet 5 domcsiról lecsúsztam, de egyrészt kipihenten keltem fel, másrészt süt a nap, harmadrészt 3 pasi is "szemrevételezett" délelőtt folyamán, közülük ketten még kultúráltan bókoltak is (már rég nem bókoltak pasik az utcán nekem XD) , pedig nem voltam csinin kiöltözve, nem is volt rajtam magassarkú, sem smink... szóval élet apró örömei, csak észre kell venni ezeket is :)
Az hogy most mikor is van dominó... hát én múltkor bosszankodtam, mert egy ideig hajnalban volt, és volt olyan amikor nem tudtam aludni hajnalba, felkeltem, hogy na most aztán... gép bekapcs, erre meg a legközelebbi DO 9-kor... pfff... grrr...
De most komolyan, én örülök neki hogy van itt egy ilyen kis közösségi játék, hisz e nélkül nem ismerhettem volna meg: többek között oszlejt, katácskákat, kor130t, bnedorat, oszéliat ;), pista55t...ésakiketmostkihagytambocsikaaaaa és nekem ezek a beszélgetések is felérnek egy ajándék dominóval, hisz ha belegondolunk lehet mi egymással itt a fórumon nem is kezdtünk volna el beszélgetni. Meg most nem azért, de melyik másik fórumon van ennyi játék, neeem? :)) (mostanában elég rendesen szívat az élet azzal, hogy örüljek amim van, mert ha nem örülök neki, akkor elveszi, szóval én most ennek a leckének tudom be ezt a játékot és örülök neki)
Bár elismerem :) még csak nemrég óta játszom, de lehet aki 5 éve (igaz oszlej?) annak az ajándékok már nem annyira izgisek :/
(csak vigyázzatok mit kívántok, mert egyszer valaki bepipul és megszórja a népet "gonosz ajcsi domcsikkal" XD No, csak vicceltem :))