Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Elfogynak az összekötő dominók!
Még idejében vásároltam. :)
Aludtam, az biztos.
Más mit csinált, azt nem tudom.
Ezért kérdeztem, és nem állítottam az alvást illetően.
Egy biztos, hogy nem volt, aki beírja 0:00 körül, mi lesz a nap első DominÓrája.
Ezzel nem akarok senkit sem megbántani.
Segítsünk egymásnak!
Marcsinak még egyszer köszönöm, hogy megírta, 2 óra volt a mai első dominó időpontja.
Szép napot mindenkinek!
1 pontért kapható dominók az aukción!
Most vettem összekötőt, és meglepődtem, hogy aránylag sok 1 pontos dominó van még 7 órakor.
Köszönöm a segítséget!
Így most elmondhatjuk, hogy pontos a DominÓrák sora. :)
Azt tudja valaki, hogy éjfélkor volt-e dominó?
Senki nem írta be, hogy mit írt ki akkor a gép.
Úgy látszik, mindenki átaludta az éjfélt? :)
Én már azt hittem,h ennyire hülye vagyok és nem emlékszem arra,hogy mi hol van:))) Pont ezért jöttem ide,h lássam,írt-e erről valaki.Most megnyugodtam:)))
De erre a változtatásra mi szükség volt??????
:(
De, pont azt valaki kiszemelte ilyen rövid idő alatt? Nem sok kellett volna hozzá hogy megszerezzem és avval birtam volna folytatni a sort, mert a másik fele is olyan volt ami kellett volna a többi dominómhoz.
Sziasztok, csak nemrég kezdtem játszani.
Volt egy 3 pontot érő kétpöttyös dominó az aukción, aminek most egy pár perc múlva kellene hogy lejjebb menjen az értéke. Meg akartam venni de... Mivel csak 2 pontom van így gondoltam hogy megvárom amig elérhető lesz számomra is. Csakhogy a dominó eltűnt. Nincs sem a 3 sem a 2 pontot érők közt.
mi lett vele? visszakerült ahhoz aki felrakta mert nem akarja olcsóbban adni, vagy felértékelődhetett? Fél órája még megvolt.
Újabb dolgot vettem észre.
A "Saját menü"-ben felcserélték a "Kedvenceid" és "Saját dolgaid" füleket.
Majdnem el is rontottam, mert rossz helyen kerestem a kedvenceimet. :)