Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na még ilyen sem volt, hogy hiányzott az utolsó dominó időpontja.
A teljes tegnapi sor: DominÓrák: 3, 6, 11, 12, 16, 19, 21, 23.
Ezek szerint, mások is átaludták a 23 órai dominót? :)
Tudja valaki, mikor volt tegnap az utolsó DÓ? Senki nem írta be.
Én meg már a 19 órai után kidőltem, és átaludtam a 21 órait is.
Ezt elnéztem, bocsánat!
Viktor igazad van!
DominÓrák: 0, 3,
Ajándék az aukción!
Iosys adatlapján a dominójátékáról:
Dominó játék:
Pontszám: 9790. Ezzel 374. helyen áll a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 283. legjobb eredmény az övé.
Eddig 5.602 dominót rakott le, 9.679 DominÓrával találkozott, az aukcióra 4.308 dominót rakott, 557 dominót vásárolt onnan, 252 dominóját dobta el, és 499 ajándékot váltott be.
Ebből látszik, hogy nem nyeretlen kétéves.:-)
Valami más oka lehet, hogy a dupla Jokeres dominója az aukcióra került.
Hamarabb meg lesz a 32 000 pont.
4 hónap, és az 1100 pont különbség eltűnik. :)
Kitartás.
Jó játékot!
Kis türelmetlen.:-)
Ugye milyen nehéz tartani egy adott pontszámot? Pár hónapig csináltam 6000 pontnál, de kikészített az állandó figyelése.
Pár hónapja említettem, hogy Tereza lesz a következő első, nála látom azt a lendületet (szerencsével párosulva), melyből erre következtetek. Igaz azzal nem számoltam, hogy megállsz és bevárod Dórát.:-)
Az ajándék dominók nagy részét tényleg vállalom, hogy aukcióra rakom, de Jokeres dominót még életemben nem raktam aukcióra. Fehér dominót csak akkor teszek aukcióra, ha azt ténylegesen küldöm valakinek, az viszont 99%-ban hozzá is érkezik. Színeset csak egyeztetés után rakok fel, (esetleg a soromba illőt is). Színes dominóval úgy vagyok, hogy inkább veszek 3 pontért összekötőt hozzá és még mindig nem veszteséges.
Dupla Jokeres dominót talán azért tett fel az illető, mert nem ismeri, hogy az mire jó és ráadásul a sorában sem látott még olyat. Lehetne üzenetben elmagyarázni, de azt hiszem jobban járna, ha elolvasná a Szabályzatot, mert ott le van írva.