Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 5, 12, 13, 14, 16,
Ma minden dominó passzolt a lerakotthoz!Ilyen még nem volt:-)És egy sárga is volt közötte!!!
DominÓrák: 5, 12, 13, 14,
DominÓrák: 5, 12, 13, 14,
Ó persze, csak épp nem a közben eltelt x számú doinórában "érzékeli", hogy mire van szükség, hanem pont akkor, amikor már megvette az ember a szükségest, akár ingyen, akár nem ingyen. Milliószor van így, de nem azért, mert a játék bármit is figyel, hanem mert a világot Murphy irányítja. ;)
Ugye ez nem komoly? Hogy csak az IP címet látja? Hát mért nem egy táblát néz?
Pedig 'véletlen alapján ad a gép', hisz így van programozva, hogy nem figyel senkire és semmire.:-)
Az csak véletlen, hogy érzékelte, hogy mire lenne szükséged, de azt nem, hogy már megvetted az első segítése hatására. (null pontért vásárolhatsz).
Véletlenül az ilyen , (hiszt ezt nem tőle kaptad), hanem vásároltad. ajándékalapján történő vásárlásokat nem figyeli.:-)
Nos. Egész álló nap egy aprócska hármast sem láttam, ami a sorvégemre kellett volna. Este órákig vadásztam, mire sikerült vennem egy 3/2-t az 5 pontosok közül. Nem volt drága vásárlás, nem került semmibe. Bár ha azt nézem, hogy ingyen vásárlósom mindig fehéret veszek, akkor -2 pont. Erre föl 22:00-kor a következő dominót kaptam: 3/2. Na erre ne mondja senki, hogy véletlen. Nagyon kicsi az esélye.
Annyira nem érdekel, csupán jelezni akartam, hogy egyáltalán nem úgy van. ahogy írod. :))) Legalábbis nem mindenkinél.
Nem. +1 pontos ajándékot nyitottam. 😂😂😂😂😂 Alig hozta vissza az árát, de megérdemlem, mert kíváncsi voltam. 😀
Ha már ideraktam az egyik soromat, ide teszem a másikat is:
3/6, j/4, 8/6, 9/0, 9/1, 7/4, 7/j, Sorvég 0.
Végre megnyugodtál, hát ez az ajándék!
"Kirenn"-é ott van, de szerintem drága vásárlás. Biztos van más megoldás is!
Lehet, hogy tett fel, de már sehol sincs. Úgy látszik másnak is erre fájt a foga.
Én is napokig be voltam dugulva, ma kaptam végre egy összekötőt, megszabadultam mindentől, amitől csak tudtam.
Milyen ajándékot kaptam érte? 😂
124286. Amaunet ma 19:00
DominÓrák: 0, 4, 5, 10, 11, 14, 19, 22.
(Bocsi a .-ot már csak én tettem oda)
Nálam az egyiknél ez látszik:
"A moderátor hamarosan ellenőrzi ezt a hozzászólást."
Fociviki segített, tett fel 3/2-t.:-)
Oszlej duplázott? Az én gépemen 124291 hozzászólás kétszer van
Kérj segtséget itt a fórumon, vagy privibe, biztos lesz ember aki segít.
Az említett probléma annál jelentkezik, aki nem egy nicnévvel játszik, mert a gép nem tudja eldönteni, hogy az általa 'véletlenül' kikészített soron következő dominót mikor is kell adnia, hisz csak az IP címet látja.:-)
(Ez megint csak a 'humoros' felfogású megjegyzése rézemről!)
Nekem 11 éve nem sikerül megtanulni "ráérezni". Állandóan bedugulok, még így, 8 hellyel is előfordul, mert ha sorban jönnek az órák, aukciózni sem tudok, és összekötőt kb sose kapok spontán.
További ajánlott fórumok: