Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Olvastam a fórumot, és csodálkoztam, hogy sokan egyéni statisztikát készítenek, követik, hogy melyik napon mennyi pontot gyűjtöttek.
Őszinte elismerésem, hogy még ezt is megteszik.
Vitába szállni, néhány pontért azonban nem érdemes.
Lehet, hogy most valami új dolgot mondok, de az is lehet, hogy már mindeni tisztában volt vele.
- A régi hoxán éjfél után kb. 0:08 perc körül végezték el a napi összesítéseket a dominó játékban. Aki még 0:07 percig felvette az éjféli dominóját és le is tette, amit szeretett volna, azt az előző naphoz számolták hozzá. Havi 1-2 alkalommal előfordult, hogy csak 0:58 után történt meg az összesítés,talán a rendszer hibája, vagy más okokból.
- Az új rendszerben 1:40 - 1:51 közötti időszakban történik meg a napi dominós pontok összesítése. Figyelem: nem éjfél után, hanem 1:40 után.
Ez azt jelenti, hogy aki az éjféli és 1 órai dominókat felveszi, és még időben sorba is illeszti, akkor azokat az előző naphoz számolja a program. Aki 1:51 után vesz fel dominót, vagy illesztené sorba a dominóit, már aznapi pontokat gyarapítja.
Szerintem nagyon nehéz lekövetni a pontok alakulását, örülni kell, hogy gyűlnek a pontok (ha valaki a pontokra hajt).
Jó játékot, jó számolgatást mindenkinek!
Megjegyzés: A törzspontok jóváírása valószínűleg éjfélkor történik, mert 0:00 perckor már minden adat kinullázódik.
A francba!
A duplázós sem figyelmeztet, hogy tényleg ezt akarod megkettőzni?
A domik alatt lévő gombokat nem tudom megszokni!
Ne járjatok így...
Kellemes délutánt, fehér domis estét, jó éjt, szép álmokat nektek!
Bocsi, jobb lett volna, ha meg sem szólalok, mert azokról a napokról beszélek amit a gép figyelembe vesz a 28 nap számolásánál, Ti meg a kieső napról.
Az bizony egyértelműen augusztus 25.-e!
Nem szokásom kommentelgetni, de azt gondolom, most kicsit "tán" erősítlek...
hát én is folyamatosan csúszok vissza, ránézésre pedig azt hihetnénk, ez a jójátkos drágán vett cuccokat..hát nem, nagyon nem, egyszerüen nem jönnek a jólapok.
hiába kapok ajándékot, az kb a letett helyettmásikat kapsz és hasonlók...
na de majd felvirrad a minapunk! VEled vagyok!
DominÓrák: 3, 5, 9, 10, 13, 17
Beváltott ajándék! A +4 óra Dominóóra 14:00-tól 17:59-ig - neked minden óra DominÓra. ::)
Köszönöm a bölcs tanácsokat. Szerencsére tudom, hogy mikor hány pontom volt, aug. 27-én is 10 pontot szereztem.
nem vagyok fanatikus tkp nem is nagyon érdekel, de a rengeteg táblázatom egyikébe - a sok hasznos és haszontalan adat mellé - beütöma napi szerzett pontszámot és az akt. állást )
Amikor kinyitod, nem biztos, hogy ugyanaz lesz benne, mint amit dupláztál!
Pl.:kinyitod az egyiket és azonnali 3 pontot kapsz, a másik ami érintett volt a duplázásban, abban pedig lesz egy dupla jóker.
Beváltott ajándék!
Most megduplázhatod egy dominódat - természetesen csak akkor, ha van legalább egy szabad helyed az új dominónak. Ha ajándékot duplázol, nem biztos, hogy a hatása is ugyanaz lesz.
Eddig ha ajándékot dupláztam mindig ajándék lett.Milyen hatásra kell gondolni?Köszi ha tudja valaki a választ!