Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Dobjunk le 5-6 kg-ot egészségesen fórum

Dobjunk le 5-6 kg-ot egészségesen (beszélgetés)

1 2
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - 3198f17214)
2024. júl. 20. 15:04
Összetudod állítani egyedül az étrended vagy kaptàl valami segítséget? Én is igyekszem 160 alatt maradni, sok zöldséggel inkább. Jól ki is készült a gyomrom a hirtelen sok rosttól amihez nincs hozzászokva. Fokozatosabban kellett volna váltanom.
2024. júl. 19. 20:18
Sziasztok ! Én is csatlakoznék. 79 kg vagyok és 165 cm magas. 75 kg-ig szeretnék lefogyni, de annak is örülök, ha 80 kg alatt maradok. A 160 g CH diétát csinálom,mert 2-es tipusú cukorbetegségem van .
2024. júl. 19. 18:43
Köszönöm szépen.
2024. júl. 19. 16:20
Ha összesen az egész eliptikus és hullahopp gyakorlat 35 az nem sok. Ha külön külön 35 és egymás után csinálod az jó. A zsír égetés a mozgástól nem egyből indul el és az sem mindegy milyen intenzitással végzed a mozgásd, ha jól átmozgattad magad és utána csinálod a hullahoppot az úgy érhet valamit. Ha vannak napok amikor csak hullahoppozol annak nem sok értelme van. Szerintem.
2024. júl. 19. 16:02
Jah és 172 cm magas vagyok.
2024. júl. 19. 16:01
89 kilóval kezdtem,most vagyok 86. Elliptikus tréner és súlyozott hullahopp karikát használok napi 35 perc. Rosszul csinálok valamit?
2024. júl. 19. 09:59
Szia! Hány kiló vagy és milyen magas? 3 hét alatt 3 kg tökéletes. Ennél gyorsabb fogyás már csak nagyobb súlyból nagyon odafigyelve megy. Ha nincs sok plusz kilód ez teljesen jó. A kardió se mindegy hány perc és milyen intenzitás.
2024. júl. 19. 07:02

Lányok,segítsetek nekem kicsit.....

Minden nap cardio-zom,kb 3 hete kezdtem,az étkezésre is odafigyelek,mikorra várható a fogyás beindulása? Eddig kb 3 kiló ment le....

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Alnisa)
2024. júl. 17. 18:09
Ha csak kis fogyás a cél meg viszonylag fitten maradás és kalória minuszban van az étellel akkor a kisgyerekkel való futkározás mellé akár ezek a videók is jók. Gyorsabb, látványosabb eredményhez én is azt tapasztaltam hogy kevés régebben, de pontosan tudom mennyire nehéz hosszabb komolyabb edzés beiktatni kicsi mellett.
2024. júl. 17. 18:03

Sziasztok! Bocsánat hogy nem reagáltam. Megjártam a kórházat, de már jól vagyok és itthon. Azt hiszem az ott vacsorára kapott vajas lekváros kenyér és reggeli mézes vajas kenyér nem épp illeszthető a diétába, viszont előtte egész nap nem ehettem szóval ígyis kalória keretbe maradtam (bár ez volt épp a legkissebb problémám akkor épp). A mozgásom a hétre le is fújva de a menüt tartom holnaptól.

A holnapi menü nálam:

Ricottás pirítós madársaláta

Eper, dinnye

Halas bowl (tonhal, rizstészta, paprika, brokkoli, répa, lilahagyma, madársaláta)

Actimel

Főtt tojás zöldségek

A kalóriát nem tudom pontosan még mert holnap szeretném lemérni és úgy alakítgatom az adagot.

2024. júl. 16. 16:29
Sok sikert ;)
10. Alnisa
2024. júl. 16. 14:40

Kalóriabázis tényleg jó. Én anno 10 kg-t fogytam kalória számolással és ettem fagyit és csokit is!

Az ember ne mis gondolná, hogy mennyi plusz kalóriát elfalatozgat, mert az csak egy barack vagy egy keksz vagy még egy fasírt.

9. Alnisa (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
2024. júl. 16. 14:37
Az abonett rossz választás, mert az az egy extra gyors könnyen felszívódó ch. Inkább válassz barna rizs pufit vagy pl magos korpás kekszet.
2024. júl. 16. 14:33

Javaslom, hogy ne ezeket a popsi, has földön fekvő videokat csináljátok, mer az csak formálásra jó, fogyni nem fogtok tőle.

Vannak ezek a 3-5-10.000 lépéses videok, azokkal rengetek kalória égethető.

YouTube-n Olivia Lawson, BurpeeGirl, growwithjo.

7. Hesztia. (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 16. 13:05

Sok videót néztem, illetve bejegyzéseket, hogy mit érdemes enni...sokat kísérleteztem, hogy mi ízlik, mi nem...mostanra már elég jól rá állt az agyam, persze nem azt mondom, hogy egy vasárnapi csülök pörköltet kihagyok :)))

Sok vizet iszom, azt mérem...

És 1 hete kalóriabázisban,nem mindig sikerül,de akkor sem csüggedek,ha minden nap már egy picit jobb én már örülök.

Tornát magam állítottam össze, vegyesen vagy popsi és has,kb 20 perces...

Én kimegyek az udvarra, este fél 8 körül,addig a kislányom vagy homokozik,vagy persze rajtam ugrál,de azért 80%-ban tudok tőle tornázni. A kintlét pedig feltölt és olyankor azt érzem sosem akarom abba hagyni :)))

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Hesztia.)
2024. júl. 16. 09:19

Szia! Hát igen, innentől picit tényleg nehezebb már, mikor nem olyan nagy a plusz súly. Pláne gyerek mellett. Te mire figyelsz étkezésnél? Kalória vagy összetétel vagy minden? Vagy elsősorban a mozgás?

Én most úszni fogok elmenni 2szer a héten, ha a férjem vállalja addig a gyerek megőrzést, plusz én is szeretnèk tornázni otthon a többi napon, de attól picit félek hogy fog menni mert az én gyerekem ébren nem hagy, mire elalszik este meg hulla szoktam lenni, de muszáj lesz akkor. Megkérdezhetem milyen torna videót nézel? Vagy magadtól?

2024. júl. 15. 22:06

Szia!

Én már egy ideje próbálkozom, kissebb, nagyobb sikerrel, az elmúlt 1 hónap volt amikor tényleg oda figyeltem mindenre..

65-ről indultam,63-nál megálltam.. 🙄

Súly most nem megy le úgy érzem, inkább formálódik a testem..

Szívesen csatlakozom Hozzád.. Vagy Te hozzám 😄

Minden nap tornázom, este és a 2,5 évesem közreműködésével 🙈🙈🙈

4. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 15. 19:48

Küldök egy lóherét, kíváncsi vagyok, lesz-e társad.

Az biztos, hogy az elején kell megfogni, nálam 63-nál már nincs jégkrém. Kenyér már rég nincs, helyette abonett, főtt tjás, joghurt a reggeli. Nekem az a főétkezésem.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
2024. júl. 15. 19:35

Elsősorban az életmódváltás a cél, de igen ebből szeretnék még megközelítőleg ennyit leadni kb. :)

Tudom hogy ez sokaknak már tökéletes lenne, de én tudom hogy képes vagyok jobbra csak neki kell fogni és még most mielőtt tovább szalad felfele a mérleg nyelve.

2. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 15. 19:23

Most bosszantás a célod, hogy 61 kilóból akarsz 5-6-ot leadni?😍

Engem most épp nem zavar, mert nekem jó a 61-62, de sokan keményebb kilókkal szenvednek. De nem akartalak bántani, komolyan.:)) Hajrá!

2024. júl. 15. 14:44

Sziasztok! Kb 5–6 kg plusz maradt rajtam szülés óta és most szeretném azt leadni egy egészségesebb életvitellel. Gondolkodtam, gyűjtögettem recepteket. Egyszer már sikerült leadnom ennyit, bár akkor könnyebb volt még mint most lesz gyerek mellett, de elég elszánt vagyok. Holnap kezdem hivatalosan az életmódváltást (reggel érkezünk haza nyaralásból azért akkor). Már 2 hétre előre megterveztem a menüt, bevásároltam hozzá..stb, de nyilván majd menet közben is alakul, hogy mi tartható, mi nem. 61 kg-ról indulok. 2 hónap alatt szerintem sikerülni is fog, de a cèl életmódváltás is nem csak a kitűzött cél elérése így nem sanyargatásról és éhezésről fog szólni a dolog.

Valaki van még, aki most kezd vagy mostanában kezdett életmódváltásba és szívesen beszélget róla, érdekli a téma?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook