Döbbenet, hogy ilyen Osváth Zsolt, meg Tóth Gabi féle... (beszélgetés)
Köszönöm a felvilágosítást! Ez alapján puszta hitelrontás egy lapon emlegetni Tóth Gabival.
Az egyik legintelligensebb influenszer. A béka s.egge alól küzdötte fel magát. Értelmes, klassz podcastja van a youtube-on. Meleg, ezért sokan támadják. Ő volt azt egyik főszerezője a pedofil ügy kapcsán szervezett influenszer tüntetésnek. Nem mellesleg ő f izette ki a hangosítást. Sokat jótékonykodik.
Gondolj bele, ha legalább egy érettségije lenne! 😉
Én szégyellném, ha csak 8 általánosom lenne. Sikeres élettől függetlenül.
Az biztos, mert rá nem keresek, hogy ki ő.
Megélnek? Osváthnak több vállalkozása van, többek között egy belvárosi étterem, amit nem a hangyák hordtak össze neki. Nem is a szülők tették alá, árvaházban nőtt fel. Szóval nyugodtan csináld utána, feltételezem, te jobb kockáról rajtoltál.
A hagyján, hogy égő, de hülyén halunk meg. 🤣😍
Hű! Bajban vagyok. Osváth Zsoltról semmit nem tudok. Akkor ez most "halál égő"?
Egyébként ha magasabb iskolai végzettségük lenne, akkor más lenne róluk a véleményed? Mennyiben befolyásol téged az, hogy kinek milyen végzettsége van?
Nekem is van véleményem Tóth Gabiról. Azt ugyan nem mondhatom, hogy ismerem. De róla legalább tudom, hogy ki. Felőlem aztán lehetne több diplomája is, akkor sem lenne róla más a véleményem. Egyébként soha nem néztem utána, hogy igaz-e, hogy nincs érettségije. Nem érdekel.
És oké, tudom, hogy ez a fórum arról szólna, hogy Osváth Zsoltot és Tóth Gabit köpködjük közösen, de én az ilyet teljesen értelmetlennek találom, mert az én életemet egy picit sem befolyásolja, egyik végzettsége sem.
Minden munka=betanított munka.
Hiába van bárkinek bármilyen magas végzettsége, attól még, ha bevállal egy melót meg kell tanulnia, hogy ott, azon a helyen, hogy kell csinálni. Helyi specialitások! Illetve, egyetlen egy iskolába sem mondják el, hogy bármelyik munkahelyen, mit kell csinálni, max. kapsz egy rálátást a tanulmányaid során adott szakmára, de attól, hogy megszerzel egy diplomát, még nem tudod elvégezni Gizi néni melóját sem a sarki kisboltban. Majd ha az ott dolgozó megmutatja neked, hogy mit, mikor és hogyan szoktak csinálni;)
Ő pont nem olyat végez, jó időben léptek férjével jó irányba.:)
És diplomával is csak "ennékül"-ig jutottál...
Döbbenet 🤣
Nem érettségihez adják: becsület, lojalitás, ész, rátermettség, lelemény, jó szándék, empátia , kedvesség, segítőkészség, humor...stb.stb. stb.
Tudod hány diplomás (nem érettségizett) végzi az általad vélhetően aljamunkát, mert jobban keres? Hát tényleg nem adtak neked észt a gimnáziumban...
És látod, hogy mégis rajtuk agyalsz? Nekik csak ez számít. És a te és hozzád hasonló magasan iskolázott emberek hőbörgéséből milyen remekül megélnek.
Lehet, hogy az IQ-d magas, de az EQ-d kritikán aluli. 🤨
Olyan, hogy "aljamunka", nincs.
Ezt nekem szántad? Gondolom, mert más nem írt.
Kiscsillag, ha tudnád....
Igaz nem agyat műtök, de na. Nem fogok magyarázkodni, értelme sincs, és okom sincs rá.
Intelligenciát, igényességet nem ad a végzettség, ezt mindjárt alá is támasztja ez a hsz-od.
Nem baj, jól megvagyok így nem túl intelligensen is. :)
Lehet, hogy volt igényed rá, de úgy látom nem párosul intelligenciával…
Mindenki magának állít fel egy mércét. Nekem volt rá igényem, sőt arra is, hogy diplomám legyen. Dehát végülis az aljamunkát is el kell valakinek végezni minimálbérért.
Nekem sincs érettségim. Köszi, de minden téren jól megvagyok.
"Döbbenet, hogy ilyen Osváth Zsolt, meg Tóth Gabi féle influenszerek nem tudnak egy nyomoronc érettségit összekalapálni. Értem én, hogy ennékül is megélnek, de azért halál égő."
További ajánlott fórumok: