Disznóvágás csapatépítés (beszélgetés)
Sziasztok!
Tanácsot és aki esetleg ilyenen járt tanácsot kérnék....
A vezetőség úgy döntött, hogy nekünk, középvezetőknek a címben említett programmal kedveskednek. Nekem ez elég övön aluli, mert vega vagyok, irtózom a vértől, halott állat trancsírozástól, a szagoktól és még konyhatündér sem vagyok, nálunk a férjemé a kaja-téma, mert utálok főzni.
Tudom, milyen egy disznóvágás, mert a nagyszüleim falun éltek, gyerekkoromban többször voltak, de ebben én semmilyen poént és élményt nem látok, csak hogy hideg van, sár, büdös, gusztustalan.
Aki esetleg volt ilyen csapatépítőn: meg lehet ezt úszni, hogy te csak nézed (messziről)? Van melegedő hely, vagy egész nap kinti program/fagyoskodás? Hogyan célszerű öltözködni? (Falun az állatetetős pufajkák voltak a dress kód, de ilyenem nincs.)
Köszi szépen!