Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Disznótoros recept

Disznótoros recept

A Disznótoros hozzávalói:
2 szál véres
2 szál májas hurka
2 szál nyers kolbász
1 szál lángolt kolbász
zsír,
fokhagyma,



A Disznótoros elkészítési módja:
A hurkát, kolbászt megmosom, a hurkákat fél órára langyos vízbe áztatom. Közben sóban megtörök 2-3 gerezd fokhagymát, és belekeverem 1 dl vízbe. Kizsírozott tepsibe fektetem a hurkát, kolbászt, vékony hústűvel megszurkálom, tetejüket is megzsírozom. Aláöntöm a fokhagymás vizet, előmelegített sütőben, de a legkisebb fokozaton sütöm, amíg megpirul. Kb. 5 percenként megforgatom és megszurkálom.

Kiskocka krumplival és párolt káposztával vagy párolt savanyúkáposztával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A disznótoros elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook