Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Disznótoros másképp (agyagedényben) recept

Disznótoros másképp (agyagedényben) recept

A Disznótoros másképp (agyagedényben) hozzávalói:
1/2 kg savanyú káposzta
2 db alma reszelve
1/2 kg megpucolt karikára vágott burgonya
hurka, kolbász
só, bors, őrölt kömény, babérlevél,
2 dl víz vagy fehér bor.


A Disznótoros másképp (agyagedényben) elkészítési módja:
Agyagedényt vízbe áztatod kívül belül kb 10-20 perce. Kivajazod, a reszelt almával elkevert káposztát az edény aljára teszed. 2 babérlevelet bele tűzöl. Rárakod a burgit. Fűszerezed. Felöntöd 2 dl vízzel (vagy fehér borral) Lefeded, beteszed a sütőbe 15-20 percre. Nem kell előmelegíteni a sütőt! Rárakod a hurkát-kolbászt. Lefeded és mehet vissza a sütőbe 60 percre.


Kategória: Egytálételek receptjei


A disznótoros másképp (agyagedényben) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook