Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül fórum

Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül (beszélgetés)

1 2 3
nov. 10. 13:24

Mondom kb.mint háttér férj-feleség.

Mígnem a melóhelye kapcsán kapott egy ellenőrzést. Nemzet bizt.átvilágítás.... C típusú. Rengeteget filóztunk, h beírjunk engem az adatlapba, de végül nem tettük... Sajnos...

Előtte eljátszottunk egy művi szakítást.. Rohadt szar volt.. 2 hét után felvettük a kapcsolatot,mintha barátok lennénk... Azóta már letelt a vizsgálat... Ő mintha benneragadt volna....de én még szerelmes vagyok nagyon..

13. Enissa (válaszként erre: 11. - Nettigo)
nov. 10. 13:20

Ha idáig jó volt így, mi változott 30 év után?

A gyermek a szeretőtől, vagy a férjtől van? Lehet csak én nem értem a problémát?

nov. 10. 13:20

Folytatom...

Majdnem 30 éve együtt a nejével.. Ők voltak egymásnak az elsők.

De közben a nő később félrelépett, különösebb indok nélkül és azóta is szeretői viszonyt tart fent. Huza-vona, ők se váltak. A férfi próbalta megjavítani a dolgokat kettejük között...sokáig dolgozott rajta... Míg 6 év után rámtalált... Akkor kinyitották a házasságukat.. Mi 2 évig voltunk együtt...

nov. 10. 13:16

Először is bocsánat!

Nem tudok mindig írni... Nem gondoltam,h azonnal ilyen sokan reagáltok. És ennyiféleképpen.

Nehéz leírni röviden, próbalok vázolni.

Nyugodtan szétszedhettek, ha akartok. Tegyétek...

21 éve élek egy rendkívül elhidegült házasságban. Vannak más gondok is, soha-soha nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Nem vagyok fiatal, 50 éves...és egy kissé érzékeny korszakot élek... Van egy kisfiam, aki 13 éves. A jelenlegi helyzetünk nem engedi meg a válást. Sorolhatnám. 2 évvel ezelőtt megismertem egy csodálatos embert, akivel kialakult az a dolog, az az érzés, amit még fiatal koromban sem tapasztaltam sosem. Ő 2 évvel fiatalabb nálam. Szintén házasság. Majdnem 30 éve együtt

10. michelle.r (válaszként erre: 9. - Birebora)
nov. 10. 12:53
Szerintem utána is. Nem hiszem, hogy lehet ebben jó tanácsot adni. És minél többet ír le, annál nagyobb felületet ad azoknak, akik szét fogják gyalázni.
9. birebora (válaszként erre: 1. - Nettigo)
nov. 10. 12:49
Amig nem vázolsz valami minimális infót ez a fórum egy róka fogta csuka, bármennyit is inditasz.
8. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Nettigo)
nov. 10. 12:12
Mit írjunk? Te kerested magadnak. Ez jó lesz? :D
nov. 10. 11:55
Írd le privat
nov. 10. 11:52
Nős? Visszament a feleséghez vagy becsajozott?
nov. 10. 11:38
Már maga a fórum cím is paradox...
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Nettigo)
nov. 10. 11:20
Amíg a katyvaszt nem írod le, miről tudna bárki is írni?
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Nettigo)
nov. 10. 11:17
Mit írjuk először? Neked van problémád...
nov. 10. 11:04
Mi a baj? Kiderült? Befejeznéd? Váltanál?
nov. 10. 11:02

Sziasztok!

Mivel ez egy olyan tabu téma, amit a mai napig elítélnek, nyilván jogosan, nem nagyon tudok máshoz fordulni.

Benne vagyok egy elég katyvasz problémában és nem nagyon tudom, hogy tudnék belőle kimászni.

Kérlek, írjatok először... eléggé meg vagyok zuhanva.

Köszi,

Nettigo

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook