Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül (beszélgetés)
Ő mostanában került ilyen állásba ? Nem tudtátok, hogy ilyen átvilágítás lesz ? Ilyen munkakörben nem lehet hazudni ! Úgyis kiderítik az igazságot.
Mit bánt meg ? Mit képtelen megbocsátani ?
Nem lenne jobb elmondani a munkahelyén, mi a helyzet veletek, és beadnátok a válópert?
Ez lesz...Jelenleg a gyerek miatt nem akarok lépni még. Azt szeretném, ha az általánost a jelenlegi suliban végezné el...
Így is sokat váltott...
"Milyen házasságok az ilyenek ?"
Valamilyen formában, érdek házasságnak nevezem.
Ezt komolyan kérdezed ? Mi van azokkal, akik közül az egyik akár tovább - több, mint 4 hónapot - külföldön dolgozik ?
Én sem értem, miért nem váltok el mindketten ? Van otthon szex ? Nincs ? Akkor pláne ! Milyen házasságok az ilyenek ?
"Mert ilyen kondíciókkal nehéz neki is hasonló logisztikailag, mindenféle szempontból megfelelő partnert találni..."
Csak nekem bántja a szemem ez a mondat?
Én nem alázlak, eszemben sincs. 50+ évesen már a nyugalom, biztonság, kiszámithatóság kellene az embernek. Gondolom én.
Túl leszel rajta. Főleg, hogy már a láng sincs meg. Megértelek. Sz.rügy.
Milyen lehallgatások? Kit hallgatott le, kit?
Majd megbékél. Minden csoda 3 napig tart.
Próbáld meg kívülről szemlélni a helyzeted, ha más mondaná, mit tanácsolnál.
Jelenleg pszichológushoz is járok, mert valószínűleg el kellene őt engednem... De nem akarja..
Nagyon erős a kötődés köztünk... Ő meg van borulva jelenleg.. Tudom cseszett nem egyszerű a szitu.
Nyugodtan alázzatok, mondjátok...
De igyexem minden kérdésre válaszolni.. Nagyon nehéz.. Tudjátok nem vagyok fiatal...és pont ezért.
Szerintem semmi akadályaa annak, hogy felvállaljátok egymást és váljatok mindketten.
A legjobb kisimítani ezeket a dolgokat.
Jelenleg cseszettül bántja a lelkiismeret,.mert hogy rosszul döntött. Illetve voltak egyéb melóhelyi szorongatások is...
Fontos vagyok neki, nem tud elszakadni tőlem... Illetve azt mondja, h magában kell feldolgozza az egészet. Mert nagyon nem jó így ahogy van... Akkor nem érezte magát ennyire szarul, amikor a felesége megcsalta... Én vagyok a 2.nő az életében, akivel komoly kapcsolata volt...
Múlt idő. " 2 évig voltuk együtt"
Akkor már vége? Nincs szeretői kapcsolat? Ez a baj?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?