Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül fórum

Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül (beszélgetés)

1 2 3
44. liliom10 (válaszként erre: 42. - Globus)
nov. 10. 15:40
Miért ?
43. liliom10 (válaszként erre: 39. - Nettigo)
nov. 10. 15:32
Ha még várni akarsz 1-2 évet a válással, addig tönkremehet a kapcsolatotok. Te tudod, mennyire szeretitek egymást ! De ez hosszú idő kapcsolattartás nélkül !
42. globus (válaszként erre: 41. - Liliom10)
nov. 10. 15:32
Vasárnapi matiné?
41. liliom10 (válaszként erre: 35. - Nettigo)
nov. 10. 15:25

Ő mostanában került ilyen állásba ? Nem tudtátok, hogy ilyen átvilágítás lesz ? Ilyen munkakörben nem lehet hazudni ! Úgyis kiderítik az igazságot.

Mit bánt meg ? Mit képtelen megbocsátani ?

Nem lenne jobb elmondani a munkahelyén, mi a helyzet veletek, és beadnátok a válópert?

40. Biciklis_ (válaszként erre: 35. - Nettigo)
nov. 10. 15:23
Szerettél volna bele egy esztergályosba, azt nem hallgatják le.
39. nettigo (válaszként erre: 37. - Liliom10)
nov. 10. 14:53

Ez lesz...Jelenleg a gyerek miatt nem akarok lépni még. Azt szeretném, ha az általánost a jelenlegi suliban végezné el...

Így is sokat váltott...

38. nettigo (válaszként erre: 27. - Vigyefene)
nov. 10. 14:52
Igen.. érzem, hogy akarja.. Illetve egy csomószor olyan, mintha hullámvölgyek lennének..
37. liliom10 (válaszként erre: 34. - Nettigo)
nov. 10. 14:50
Te tudod, mennyire agresszív, mennyire kell félned tőle. De nem azért ragaszkodik Hozzád, mert igyekszel a kedvében járni ? Netán jó vagy neki cselédnek ? Mi lenne, ha elbeszélgetnél vele, hogy a hátralevő életedet nem fogod vele boldogtalanul leélni,el akarsz válni ?
36. nettigo (válaszként erre: 29. - Liliom10)
nov. 10. 14:48
Figyelj Liliom! Ott legalább a kommunikációban lehet intimitás.. Nekünk mindent meg kellett szakítani, ahhoz, h a látszatot fenntartsuk.
35. nettigo (válaszként erre: 32. - Birebora)
nov. 10. 14:46
Nem...mivel a szeretőm vezető beosztású, ezért kellett a C típusú átvilágítás... De elcsesztük, mert neki amúgyis nyitott a kapcsolata, úgyh.nem lehetett volna zsarolni. Csak az én férjemnek is köze van a rendőrséghez és nem mertünk kockáztatni. Ő nagyon megbánta ezt és kb.képtelen magának megbocsátani... Mondjuk hajlamos erre.. Illetve aki ilyen munkakörben dolgozik, az komoly stressznek van kitéve...
34. nettigo (válaszként erre: 33. - Liliom10)
nov. 10. 14:43
Pontosan.Nem merek. Amikor nyugodt,akkor minden ok majdnem, de ha valamin kiborul... Márpedig ő úgy érzi, h minden a legnagyobb rendben van... Ő ki van elégítve..amennyire lehet és én akarom, de én nem kapok semmit.
33. liliom10 (válaszként erre: 31. - Vigyefene)
nov. 10. 14:18
Nem biztos. Ha fél a férjétől, aki talán megfenyegeti, akkor nem mer válni.
32. birebora (válaszként erre: 30. - Ágio8405)
nov. 10. 14:06
Azt tudom. Azt hittem a pasi felesége vagy a FI férje hallgatta le őket.
31. vigyefene (válaszként erre: 29. - Liliom10)
nov. 10. 14:03

"Milyen házasságok az ilyenek ?"

Valamilyen formában, érdek házasságnak nevezem.

30. Ágio8405 (válaszként erre: 28. - Birebora)
nov. 10. 14:02
Ha nemzetbiztonsági átvilágításon megy át valaki, mindenét figyelik, lehallgatják. Kb a bugyis fiókodba is benéznek.
29. liliom10 (válaszként erre: 24. - Nettigo)
nov. 10. 14:00

Ezt komolyan kérdezed ? Mi van azokkal, akik közül az egyik akár tovább - több, mint 4 hónapot - külföldön dolgozik ?

Én sem értem, miért nem váltok el mindketten ? Van otthon szex ? Nincs ? Akkor pláne ! Milyen házasságok az ilyenek ?

28. birebora (válaszként erre: 17. - Nettigo)
nov. 10. 13:45

"Mert ilyen kondíciókkal nehéz neki is hasonló logisztikailag, mindenféle szempontból megfelelő partnert találni..."

Csak nekem bántja a szemem ez a mondat?

Én nem alázlak, eszemben sincs. 50+ évesen már a nyugalom, biztonság, kiszámithatóság kellene az embernek. Gondolom én.

Túl leszel rajta. Főleg, hogy már a láng sincs meg. Megértelek. Sz.rügy.

Milyen lehallgatások? Kit hallgatott le, kit?

27. vigyefene (válaszként erre: 24. - Nettigo)
nov. 10. 13:40
4 hónap után lehet, de én inkább folytatásnak nevezném.
26. globus (válaszként erre: 23. - Nettigo)

Majd megbékél. Minden csoda 3 napig tart.

Próbáld meg kívülről szemlélni a helyzeted, ha más mondaná, mit tanácsolnál.

Majd később még írok... Illetve priviben is ha szeretnétek, akkor tudok írni részleteket.
nov. 10. 13:39
Igazából a kérdésem az, hogy vajon lehet e visszahozni egy ilyen kapcsolatot ennyi idő után..kb.4 hó szünet.
23. nettigo (válaszként erre: 19. - Amaunet)
nov. 10. 13:37
Ő nem akar... Nekem egy rabbiátus, erősen nárcisztikus, borderline szindrómás férjem van... A helyzet miatt nem engedhető meg.
22. globus (válaszként erre: 20. - Nettigo)
Nem akarjátok legalizálni? Te rossz házasságban élsz, ő nyitottban, gyerekek nem kicsik már.
21. vigyefene (válaszként erre: 19. - Amaunet)
Szerintem is.
nov. 10. 13:34

Jelenleg pszichológushoz is járok, mert valószínűleg el kellene őt engednem... De nem akarja..

Nagyon erős a kötődés köztünk... Ő meg van borulva jelenleg.. Tudom cseszett nem egyszerű a szitu.

Nyugodtan alázzatok, mondjátok...

De igyexem minden kérdésre válaszolni.. Nagyon nehéz.. Tudjátok nem vagyok fiatal...és pont ezért.

nov. 10. 13:33

Szerintem semmi akadályaa annak, hogy felvállaljátok egymást és váljatok mindketten.

A legjobb kisimítani ezeket a dolgokat.

18. nettigo (válaszként erre: 13. - Enissa)
nov. 10. 13:31
Az én gyermekem a férjemtől van. Az ő házasságában 2 nagy gyerek van.
17. nettigo (válaszként erre: 15. - Birebora)
nov. 10. 13:30
Jelenleg amolyan átmeneti allapotban vagyunk.... Sem nem barát..semmi. Ugye meg kellett szüntetni a lehallgatások miatt minden kontaktot...Az intimitás elmaradt... Szeretné folytatni..Mert ilyen kondíciókkal nehéz neki is hasonló logisztikailag, mindenféle szempontból megfelelő partnert találni... Azonkívül, hogy szeret... Csak már nincs meg a láng....
nov. 10. 13:27

Jelenleg cseszettül bántja a lelkiismeret,.mert hogy rosszul döntött. Illetve voltak egyéb melóhelyi szorongatások is...

Fontos vagyok neki, nem tud elszakadni tőlem... Illetve azt mondja, h magában kell feldolgozza az egészet. Mert nagyon nem jó így ahogy van... Akkor nem érezte magát ennyire szarul, amikor a felesége megcsalta... Én vagyok a 2.nő az életében, akivel komoly kapcsolata volt...

15. birebora (válaszként erre: 12. - Nettigo)
nov. 10. 13:25

Múlt idő. " 2 évig voltuk együtt"

Akkor már vége? Nincs szeretői kapcsolat? Ez a baj?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook