Diós csúcs recept

A Diós csúcs hozzávalói:
30 dkg cukor
4 dkg kakaó
8 dkg Rama
0,5 dl tej
15 dkg dió
15 dkg darált háztartási keksz
meggy ízlés szerint


A Diós csúcs elkészítési módja:
A kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a puha Ramával és a tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle, melyeket kristálycukorban meghempergetünk. A gombócokat egyenként egy felfordított, nagyobb citromfacsaró üregébe nyomkodjuk. A közepébe teszünk egy lecsöpögtetett, magozott meggyet. Ezután kiütjük a formából.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós csúcs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook