Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Diós-almás céklasaláta recept

Diós-almás céklasaláta recept

A Diós-almás céklasaláta hozzávalói:
1/2 kg cékla
15 dkg aszalt szilva
5 dkg dióbél
2 db alma
1 dl tejföl
1 kis tubus majonéz
1 db citrom leve
1 kk. mustár
kevés porcukor


A Diós-almás céklasaláta elkészítési módja:
A céklát nem túl puhára főzzük, majd ha kicsit meghül, tisztítás után vékony csíkokra vágjuk. HAsonló nagyságúra metéljük az almát és az aszaltszilvát is. A mártás alapanyagait összekeverjük, és beleforgatjuk a céklát, az almát és az aszalt szilvát. Megszórjuk durvára vágott dióval, és 1-2 órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A diós-almás céklasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook