Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Dióba hempergetett csirkecomb recept

Dióba hempergetett csirkecomb recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalória 648 kcal

A Dióba hempergetett csirkecomb hozzávalói:
4 csirkecomb
1 kk só
2 evk mustár
2 evk citromlé
1 kk õrõlt majoranna
1/2 kk õrölt bors
15 dkg bióbél
10 dkg liszt
2 tojás
olaj a sütéshez


A Dióba hempergetett csirkecomb elkészítési módja:
A megmosott csirkecombok bõret hûzzuk le.A húst vágjuk ketté a forgóknál és sózzuk meg.A mustárt a citromlével meg a fûszerekkel 1 dl vizzel simára keverjük ki-de még jobb ha egész éjjelre ebbe a páclébe rakjuk ,és közben néhányszor meg is forgatjuk.A diót egy késsel vagdossuk apróra ,de ne legyen tûl finomra vagdosott.A hûst csöpögtessük le majd lisztben ,felvert tojásban ,és a dióban megforgatjuk, és bõ olajban közepes lángon szép ropogósra sütjük.Papirtörölközõre vagy szalvétára szedjük hogy a zsir felszivódjon és krumplipürével meg salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. szept. 17. 08:53

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook