Diétás tanácsok troll étkeztetéséhez (beszélgetés)
Amúgy megnézném, hogy ha orvos végzi-e, van-e előtte egy rendes vizsgálat mindenre kitérő? Mert ha nincs, akkor csupa bóvliság.
Pl akinek rákos daganata van a vastagbél alsó szakaszán, annak leváló sejtjeit szépen felküldik vele magasabb régiókba, cérnagilisztákat szintén. Pont hogy nem annak való a hidro colon therapy, akinek valami baja van, hanem az egészséges emberek alkalmasak csak, de mivel ők egészségesek, nekik eszükbe sem jut, mert nincs rá szükségük, rendesen esznek, nem dzsuvát és nincs mi lerakódjon.
Aki meg tényleg cipel a bélfalain 10kiló odaszáradt sz.rt, az meg magára vessen, kezdjen el normálisan enni...
Szeress élni!
Ettől ezek bediliznek.... :D
Aha, olvastam pár éve.
Hihetetlen, miket ki nem szarnak.....
De hogy én azért pénzt nem adok, az fix.
.....
Az Misám/Poppym beŐntései kérem szeánszok.
Ezek a szarok fel sem érnek vele.
Hallottál már a "colon hydrotheraphy"-ról? Vastagbél átmosása. (név nélkül) aranylaz, 2016-01-29 23:41
-------
Kiderült a sima beöntés nem az igazi...
:D
Csak nem.
Pfffff! :/
Misa sokkkkal rugalmasabb!:D
Bármilyet csinál, alapszabály, hogy jól érezzem magam. :P
Tehát szarok a flitteres előkezelésre. :)
Beöntés menete:
Mostantól beöntés előtt mindig meg kell bizonyosodni arról, hogy a páciens a kezelés előtt bevette-e a szükséges glitterkapszulákat tetszés szerinti színben (a kereskedelemben hozzáférhető szivárványos illetve aranyszínű glitteres változatban). Ha ez nem történt meg, kéretik a mihamarabbi pótlás.
Továbbá a szabályzat módosítását követően a beöntés is csak szabvány szerinti, vattacukor vagy kitkat, eper, tuttifrutti illatosított folyadékkal történhet.
Aki a szabályzatot megsérti, szankcióknak néz elébe pénzbírság formájában.
:D
Áh!
BeŐntés nélkül kellett megélnem ezt a pénteket is. ;(
Nem tudom mi lesz így velem.
Éljen a péntek, gondolom, már ébredeznek a trollok, világ trolljai egyesüljetek, hejj!!!
Ződ csillag a trollok nemzetközi jele, és sarló-kalapács helyett billentyűzet és monitor.
Tehát ha olvasok, van bugyim, ha nem, nincs bugyim....
Szóval művelődni kell.....
Ha kevés haja van.
De másra is lehet használni, pl könyvjelző. Ha nincs nálad könyvjelző, kikapod a bugyingót és el van intézve. Használat után a szokásos módon a nadrágba visszagyömöszöl:DDD
À dehogy!
De hajráfnak is használhatod.
További ajánlott fórumok:
- Olcsó diétás esti vacsorák, tanácsok
- Mi a véleményed/véleményetek az iskolai gyermek étkeztetésről, minőség, mennyiség, esetleges támogatások?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- Nagyon hatásos diétás recepteket tanácsokat szeretnék
- Gyermek ingyenes étkeztetését hol tudom elintézni?
- Angliába megyek 2 hétre egy átlagos családhoz. Milyen étkeztetésre számítsak?