Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Diétás édességek fórum

Diétás édességek (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
343. Binky
2010. aug. 8. 14:49

Adjon valaki diétás ricottás recepteket de gyorsaaaaaaaaaaaaaaaaaan, lécccccciiiiiiilécciiiilécccccccci


Ami NEM krém, hanem echte sütőben sült süti.

342. 40163fd81d (válaszként erre: 341. - Zsuzsy31)
2009. márc. 31. 21:20

Már hogy a fenébe ne!:)))

De nem diétás sz....t.Cukorral ,krémmel,tejszínhabbal:DDDD

2008. jan. 9. 16:41
már senki nem akar sütikét enni????????????????
340. Asra
2007. máj. 9. 22:17
én úgy tudom, hogy csak a glutén érzékenység miatt ajánlott később (1 éves kor körül) bevezetni a zabot. akkor is figyelve, hogy vannak-e allergiás tünetek (ebben az esetben pl. hasmenés stb.)
339. Venes
2007. febr. 16. 17:42

A zab nem jó nyáron, melegben, nem egészséges. A szervezet nem tudja olyan gyorsan lebontani.

Kisebbeknél meg mindegy mikor is nézzük, szóval a nehez lebonthatóságában van a bibi.

338. Ancika (válaszként erre: 337. - 'szti)
2007. febr. 15. 14:51
így van, nem értem miért nem jó???
337. 'szti (válaszként erre: 336. - Ancika)
2007. febr. 15. 14:46
angol kölkök is zabpelyhet esznek, nem búzadarát
336. Ancika (válaszként erre: 335. - Adamgabi)
2007. febr. 15. 14:34
Ezt én sem értem, mindkét gyermekemet zabnyákkal etettem amikor picik voltak, semmi bajuk nem lett.,imádták.
335. adamgabi (válaszként erre: 334. - Venes)
2007. febr. 15. 14:13

Szia!


Miért nem lehet adni gyereknek zabot????Én rendszeresen zabkorpas tejbepapitval etetm őket és eddig még nem lett bajuk!

334. Venes
2007. febr. 3. 08:25

Fajtailag, egyik zabból készül, másik bűzából. Szerintem a búzakorpa kicsit olyan ,,pelyhesebb".

Egyébként a zabkorpa nagyon jó így hidegben, fűtő hatása van a szervezetre. De melegben nem valami egészséges! (Gyereknek nagyon nem ajánlott! Pontosabban a zab bármilyen formában.)

333. ildku
2007. febr. 2. 21:47
Van klönbség a zabkorpa és a búzakorpa között?
332. éva*
2006. okt. 31. 17:59

Készen nem nagyon fogsz találni, a receptek közt van olyan ami 13 CH, én már próbáltam, finom, nem nehéz megcsinálni. Itt megtalálod.


[link]

2006. okt. 31. 16:04
Mit tudtok a diétás sütikről? Van-e olyan hely ahol tényleg szénhidrátszegény sütiket árulnak? Mert, ha egy sütiben 20 gr.szénhidrát van, az már nem jó az Atkins-hoz. Én eddig csak ilyet láttam.
330. Mókica (válaszként erre: 329. - 'szti)
2006. okt. 1. 14:41
Szivesen Baby;))))!!
329. 'szti (válaszként erre: 328. - Mókica)
2006. okt. 1. 07:44

Iiigen, az az igazság, hogy csak két tojás volt itthon és picit híg lett.

Csináltam újra, betartva az eredeti receptet, kivéve hogy tejet használtam tejszín helyett és már nem volt gond a fordítással.

Szupiiiiii, kinézetre is inkább palacsinta, mint a zabkorpás ;-)

Köszi Móki :-))))))

328. Mókica (válaszként erre: 327. - 'szti)
2006. szept. 29. 22:27

Lehet túl vékonyra sütötted, több masszát önts a serpenyőbe..nekem sose szakadt el;)

Ugye,hogy finom:)

Ügyike vagy!

327. 'szti (válaszként erre: 288. - Mókica)
2006. szept. 24. 13:21

Megcsináltam ezt a Mókica-féle szójatejporos palacsintát. Az íze talán jobb, mint a zaisé, de rohadtul szakad.

Móki, Te hogy fordítod/tad meg?

2006. aug. 25. 10:09

Tegnap sütöttem először update-es süteménylisztből palacsintát és nagyon finom lett.

Előtte már ettem annak idején az Update-Étteremben is és nagyon ízlett, de az itthoni is lett annyira finom szerintem.

325. 363d535da9 (válaszként erre: 324. - Emilia)
2006. júl. 23. 22:31
ch = carbonhydrates = szénhidrát
324. emilia
2006. jún. 27. 22:01

Mi az a ch?

A palacsintát szoktam csinálni szója tejporral és háromfajta lisztből keverem. és nagyon jó igaz nem olyan mint a sima lisztből , de viszont egészséges.

323. Mókica
2006. máj. 15. 13:20
Fel :)
322. Mariann (válaszként erre: 320. - Cathe)
2006. márc. 20. 15:17

Úgy tudom a zselatinban nincsen ch. Persze csak a natúr zselatinban! A tortazselét, zselafin-fixet, gyümölcskocsonyát nem ajánlom - ezekben van ch!

1 szakaszban szerintem ehető a tejfölös-tejszínes-szörpis-édesítős zselétorta is - persze csak mértékkel. A pontos receptet nem tudom, de láttam már itt valahol!

321. veronitas (válaszként erre: 320. - Cathe)
2006. márc. 19. 19:47
nana!!! :)
320. Cathe (válaszként erre: 319. - Zse pi)
2006. márc. 19. 19:30

Szia !!


A zselatinban is van CH, vagy nem???, milyen jó lenne valami édesség....

319. zse pi (válaszként erre: 317. - Fylo)
2006. márc. 19. 17:38

szia.

Nem jut most eszembe olyan édesség, amit a bevezetőben lehetne enni! Tudom, ez rossz hír. Annakidején én ezt sok édesítőszeres teával oldottam meg, meg van a Tescoban Frizzy nevü szörp, azt is lehet minden mennyiségben.

Jaaa, eszembe jutott. Én zselét csináltam: bolero üdítőpor, zselatin, meg édesítőszer.

318. 'szti
2006. márc. 17. 18:39
Palacsinta-ügyben lenne kérdésem. Lisztet mivel helyettesítitek? Előzményekben láttam szójatejport, azzal? Próbálta már vki itthon? Hol lehet kapni?
317. fylo
2006. márc. 13. 19:44

Sziasztok! Tudnátok vmi olyan édességet ajánlani, amit az Atkins beveztőjében is lehet enni? (gyümi nélkül :-( )Köszi mindenkinek előre!

pusz

316. Mókica (válaszként erre: 314. - Mariann)
2006. márc. 13. 11:41
Húúú,ez nekem is tetszik :))) Nyamika! :P
315. 53658d2215 (válaszként erre: 314. - Mariann)
2006. márc. 12. 10:05
Mariann, nagyon jól hangzik, küldhetnél faxon pár darabot :) Összefutott a nyál a számban.
314. Mariann
2006. márc. 11. 17:13

Mai édesség kreálmányom: PUNCS GOLYÓ


Süssünk 5 tojásból piskótát. (5 tojás fehérje felverve, bele folyékony édesítő, az 5 tojássárgája, beleszitálunk 2 evőkanál szójaitalport, 1 kanál keményítőt, 1/2 csomag sütőport - zsírral kikent, megszójatejporozott közepes tepsiben sütjük) Nem baj, ha nem lesz szép, úgyis darabokra kell tépkedni. Ezt a tésztát meglocsoljuk a "piros" öntettel (1 dl víz, piros ételfesték, puncs aroma, édesítő). Állni hagyjuk.

Krém: 15 dkg vaj, 1 dl víz ezt felforraljuk. Bele 25 szem édesítő, 1 nagy evőkanál kakaópor, rumaroma, puncs aroma. Felfőzzük. 1 nagy evőkanál keményítőt elkeverünk kb ½ dl vízzel úgy, hogy teljesen csomómentes legyen. Belecsorgatjuk a vajas kakaós lötyibe, és folyamatos kavargatás közben sűrűre főzzük.

Ezt a krémet ráöntjük a piros piskótadarabkákra, jól összekeverjük. Kis golyókat formázunk belőle, amit megforgatunk kókuszreszelékben. Ha túl kemény lenne a massza, és nem lehet belőle labdákat formázni, pici tejet önthetünk hozzá, csak vigyázzunk, nehogy túl lágy legyen.

Sok kis golyócska lett belőle, és szerintem fincsi. …és az enyém löttyedt lett a tej miatt, de azért el fog fogyni!

A ch tartalmát nem számoltam ki. Bocsi!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook