Diéta és torna 2011 februári kezdéssel (beszélgetés)
Akkor ez nagyon jó, hogy követni lehet a gyakorlatsort:)
Ha a végén én is így járok, ahogy Te semmi gond, majd legközelebb menni fog:)
Már alig várom:)
Köszi!:)
Ez egy átlagos idő, a RR és B.A is legtöbb 40-50 percesek:)
Könnyen követhető?
De jó, sok sikert hozzá :)
Ha jól emlékszem 40-42 perc körül van. De gyorsan elmegy az idő, nekem sokkal rövidebbnek tűnt :)
Megvan a DVD :), szóval délután kipróbálom és holnap beszámolok, hogy milyen volt.
Igen, Billy Blanks:)
Már nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz:)
Egyébként hány perces a tornája?
Hát az S-esnél nem nagyon, az igaz :)
Csak nem Billy Blankset várod? Vagy egy új fickó?
Billy szerintem hatásos, én megéreztem másnap, hogy dolgoztak az izmaim. Szerintem máskor is fogok tornázni rá. De most előbb kipróbálom ezt az újat. Egy baj van vele, hogy elég sok hely kell hozzá. Tologathatom a bútorokat hogy elférjek :)
Én se kesergek már a kilókon, hogy így vándorol, hisz a ruháim amit mutatnak az már nagyon tetszik. S-es mérettől már nem lehet kissebbet kreálni:)
Jó lehet a torna amit ki akarsz próbálni. Én most várok egy DVD-t. Letöltettem egy néger fickó cardio edzését. Ha ma megkapnám kipróbálnám délután. Elég kemény, megnéztem a neten .
Jó edzést neked!:)
Ez így is van. Ezért nem is keserít már el ha nem mennek gyorsan a kilók. A centiknek hiszek!
Találtam megint egy új tornát, amit ki szeretnék ma próbálni, Tracy Anderson-dance cardio. Belenéztem, 2óra 20perces. 1 óra bőven elég lesz nekem szerintem próbának :)
Köszi :)
Hát az eredeti álomsúlyom 50kg, de ha ilyen szépen mennek a centik továbbra is, lehet hogy már 53kg-nál is elégedett leszek magammal, majd kiderül :) A centik jobban feldobnak mint a kilók, úgyhogy most már nem az a mérce :)
Nagyon ügyi vagy!
Gtratulálok!:)
Hány kilóig akarsz lemenni?
Sziasztok!
Kicsit csaltam, és ma mérlegeltem, centiztem, holnap kicsit macerás reggelem lesz, és nem nagyon lesz rá időm.
Kilóban 1 ment le, azaz most vagyok 58.
Comb: -1cm
Csípő: -3cm
Has: -2cm
Derék: -1,5cm
Kar: -1cm
Máshol nincs változás. Örülök ennek az eredménynek :)
A lila tehenes pont most volt akciós. Muszáj volt venni a gyerekeknek (persze 1-2 kocka nekem is jut majd).
Ma olyan izomlázam van a tegnapi kerti munkától, hogy nincs kedvem tornázni. Az étvágyam normális.
Normális esetben már kibírom nélküle, de ilyenkor mielőtt megjön nem tudok parancsolni magamnak, nem bírom nyugszom meg amíg nem ettem valamit.
Nőnapra is a kedvenc csokimat kaptam, itt állt mellettem az asztalon egy hónapig, hozzá sem értem. Aztán tegnap kerestem, kiderült hogy anyukám gyorsabb volt, úgyhogy be kellett érnem egy balaton szelettel, és pár csokigolyóval :)
sajnos, nekem is az az igazi kísértés, amikor van otthon a lila tehenesből. Épp ezért soha nem veszek, de néha mégis alakul úgy, hogy van. Ilyenkor komolyan mágneses tér a konyhaszekrény.....
Sajnos ez a gyengém!
Jó éjt!
:-)))))
Szia!
4óra kertészkedés után nem csodálom, hogy elég volt a mozgás :)
Nálam becsúszott még pár db csokigolyó, szerencsére még 6 előtt, de nem hagyott a lelkiismeretem, és csináltam még utána 40perc Rékát. Már majdnem elaludtam közben, annyira fáradt voltam. Így sem Rékáztam még :)
Le is fekszem inkább, mielőtt még rámtör megint az ehetnék.
Jó éjt!
Sziasztok! Alig bírtalak visszaolvasni benneteket, olyan sokat írtatok!
Kitartás Kanalas! A tik-tak engem is sokszor megmentett :-)
Örülök, hogy jól vagytok, és csináljátok keményen!
Nekem mozgalmas napom volt. Délelőtt két gyerekkel ügyeket intéztem, délután 4 órán át kertészkedtem, szóval mára elég volt ennyi mozgás. Étkezés elég normálisan sikerült.
Akkor ennek örülök:)
Nemsoká indulok hazafele:)
Köszi :)
Nem rossz értelemben érzem a derekam, ha oldalra dőlök, vagy lehajolok, akkor érzem hogy dolgozott, de nem fáj vagy ilyesmi :)
Fél 4 mindjárt itt van, kitartás már csak 1 óra, aztán jöhet a jó kis Réka :)
Nagyon ügyi vagy!:) Gratulálok!:) Most egy kicsit irígyellek, hogy már túlvagy a tornán. Én még fél négykor megyek haza és utánna fogok tudni tornázni, már alig várom:)
Idővel megfogod tanulni a kombinációkat és gördülékenyen fogod tudni végezni a gyakorlatokat:)
Az viszont nem jó, hogy érzed a derekad, remélem semmi gondod nem lesz később vele!:)
Mostmár jöhet a jól megérdemelt pihenés!:)
Jó pihenést kívánok Neked!
Na végeztem. Megizzadtam kicsit :) De tetszett nagyon. Az egyetlen problémám az volt vele, hogy a végén összeköti a kombinációkat, és csak egyszer mutatja be lassan, azt kicsit nehéz volt így elsőre követni, de gondolom idővel menni fog ez is.
A derekamat már most érzem :)
Köszi!:)
Kiváncsian várom!:)
Köszi, Neked is Rékához :)
Na megyek is, gyors mosogatás, pakolászás, aztán torna! Utána jövök a beszámolóval :)
Kiváncsian várom a beszámolód!:)
Jó tornát!:)
Én délután Rékázni fogok 40 percet:)
További ajánlott fórumok:
- Diéta és torna 2011. augusztus 1-től
- Nektek volt már olyan, hogy diétáztatok, és tornáztatok, mégis többet mutat a mérleg?
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Milyen tornával tegyem hatékonyabbá a diétámat?
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Diéta mellett tornázni, mozogni kéne, de mit is csináljak?