Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Dermesztett szárnyassaláta recept

Dermesztett szárnyassaláta recept

A Dermesztett szárnyassaláta hozzávalói:
30 dkg kész franciasaláta
40-50 dkg sült csirkecomb
2 evőkanál zselatinpor
1 csokor petrezselyem


A Dermesztett szárnyassaláta elkészítési módja:
A sült csirkecombok bőrét lehúzzuk, a csontot eltávolítjuk, a húst pedig csíkokra vágjuk és. a kész franciasalátával összekeverjük. Hozzáadjuk a fölaprított petrezselymet és a kevés vízben feloldott és meglangyosított zselatint. Fóliával kibélelt őzgerincformába simítjuk a salátát és legalább fél napra hűtőbe tesszük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A dermesztett szárnyassaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook