Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Debreceni ortopéd orvost keresnék. Kit ajánlanátok? fórum

Debreceni ortopéd orvost keresnék. Kit ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)


2010. aug. 10. 12:03

A héten voltam a Klinikán. És őszintén nem ajánlom senkinek. Lehet, hogy csak ez a doki ilyen, lehet, hogy csak rossz napja volt, de valami rettenetes, ahogy bánt velem.

Még csak felöltözve álltam előtte, de szűkszavúan, érdektelenül kérdezgetett, mintha nem is rám figyelne, nem is érdekelné a válaszom. Majd nagyon felületesen vizsgált csak meg. Röntgenbe küldött, nem mondott semmit, mi bajom lehet, mi okozhatja a panaszaimat, de máris felírt két gyógyszert. Nemhogy nem teljes körűen, de abszolút nem tájékoztatott. Felületes volt, és nemtörődöm. Lekezelően bánt velem. És annak ellenére, hogy megkérdezte, allergiás vagyok-e valamilyen gyógyszerre, két perc múlva annak a gyógyszernek a receptjét nyújtotta át nekem! Úgy hívtam fel a figyelmét, hogy az előbb említettem, s az ambuláns lapomon feltüntette ugyan, de mégis annek a gyógyszernek a receptjét kaptam meg, amire allergiás vagyok! Majd mikor a röntgenből visszaértem hozzá, kiderült, hogy időközben lejárt a rendelési ideje, és csak egy hét múlva tud fogadni. Egyáltalán mi lapján írt akkor fel nekem előre gyógyszert, amikor még a leleteimet sem láthatta, nem azután derülne ki egyáltalán, hogy mi bajom is van?

Szerintetek hogy bízhatnék benne? Sehogy. Nem is váltottam ki a recepteket, elmentem egy magándokihoz, aki azonnal fogadott a magánrendelésén, és részletesen ismertetett mindent, és azt mondta, hogy a másik orvos által felírt gyógyszereket felejtsem el.

Ennyit a Klinikáról, vagy bocsánat az általánosításért, ennyit arról az orvosról.

2010. aug. 6. 21:31
Köszönöm a segítséget Anyky!!
2010. aug. 5. 17:13
Még nem voltam a Klinikán ortopéd dokinál, de sajnos most gondom van. Múlt héten kértem időpontot, jövő héten megyek is. Szóval csak két hét, nem olyan vészes az. Mivel nem ismertem ott senkit, ezért megkérdezték, mivel van gondom, és az alapján írtak be az egyik dokihoz. Nyilván ők is szakosodnak, az alapján adtak oda időpontot. Nem olyan sok az a két hét, hogy ne lehessen kivárni.
5. gne2 (válaszként erre: 4. - Sanett77)
2010. aug. 4. 23:12
A klinikára sokkal később kapsz időpontot (3-4 hónap is lehet a problémától függően).
2010. aug. 4. 22:18
A klinikán érdekelne ha lehet. De köszönöm a többit is!
2010. aug. 4. 20:02
Ha gyerekről van szó, akkor Mizsán dr. urat javasolnám, nagyon rendes. Az OTI-ban rendel.
2. gne2
2010. aug. 4. 20:01

A klinkán, vagy a Kenézyben?

Dr. Bogdán Aurélhoz járnak a tesómék a Kenézybe már csak ellenőrzésre, előtte sok helyen megfordultak.

Igaz, most a balesetin van a Kenézyben, de ortopédus. És normális doki, ami nagy szó...

2010. aug. 4. 19:35
Debreceni ortopéd orvost keresnék. Kit ajánlanátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook