Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Atya ég, ez borzasztó hosszú idő! Akkor én is erre számíthatok gondolom. Hát nem örülök...
És akkor meglépítek az akciósat? Sajna az is 95 helyett 150 ezer lett, ha jól tudom.
Szuper hírek! Drukkolok! :)
Szia! Azt mondják,mindenkinél más.Van aki érzett tüneteket,mégsem sikerült, van aki semmit nem érzett és mégis.Elvileg ilyenkor még nem is "kell"érezni, meg a kapott progeszteron is bezavarhat,mert ott a mellékhatások között van olyan(mellfeszülés,hasfeszülés,kis görcs)ami tünetnek is megfelel.Nehéz kiszűrni,mi micsoda.A lombikos tízparancsolat azt mondja ne keress tüneteket- persze ezt képtelenség betartani...tudom.
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne inszemmel kapcsolatban,h ha múlthét pénteken volt 2.inszemem,és az ég világon semmit nem érzek,semmit de semmit,akkor ez nem igen sikerült?Tehát:ha sikeres,akkor ilyenkor kell már érezni,mondjuk a beágyazódást,ezzel járó hasfájást,szúró érzést stb.?Csak mert az első inszemem után ilyenkor már mindenféle tünetem volt,és mint utólag kiderült,terhességi tünetek voltak...
Szia! :) Nagyon sokan vagyunk, akinek azt mondták, hogy természetes úton nem lehet babája... emellett azért nagyon sok fórumon, blogon lehet olvasni a CSODÁKRÓL!!! :) Nekem is azt mondták a tavalyi műtétem után, hogy csak a lombik segíthet, semmi más... hát majd kiderül. Eddig a lombikkal sem állunk valami jól...De szerintem soha ne zárjuk ki magunkban annak lehetőségét, hogy a csoda velünk is megtörténhet. Szerintem nem kell védekezeni. :)
Itt az első,előtte BMC-be volt egy nekifutásunk ami lombiknak indult 54 ampulla menopurral,de a végére maradt egy fejlett tüszőm ami idő előtt megrepedt,így inszemináció lett belőle .
Szia! Sajnos csak azoknak van felmondási védelme ha határozatlan szerződéssel van bejelentve.
Lányok kérdezhetnek egy furát? Egy hete derült ki hogy sajnos az első lombikunk sikertelen volt:(((
Tudom nagyon kicsi az esélye nálunk a természetes úton történő fogantatásnak. Ilyenkor egyébként nem kell úgy mond vigyázni? Már mint a házaséletre gondolok..... nem baj? Vagy ilyenkor még esetleg picit nagyobb az esélye a spontán terhességnek a kapott hormonok miatt? Tanácstalan vagyok....köszönöm ha segitetek!
A program alatt nekem a intim zuhanyt javasolta BB doki,3-4 naponta kellett alkalmazni a crinone gél összecsomósodása miatt.Terhesen egyszer én is használtam,barnáztam és görcsöltem utána...azt hittem elvetéltem...szerintem nem jó ötlet ilyenkor "bepiszkálni"még a 8.hétig házaséletet sem javasoltak...
Segítsetek légyszi!!Létezik egy olyan igazolás amivel nem küldhet el a munkáltatóm ha programban vagyok?Halottam valami ilyenről...hogyan működik ez?A doki adja és a munkáltatónak alá kell írni??
Ez gáz.Még a fél év is sok nemhogy 1 év!
Sziasztok !
Jővő év márciusára kaptam időpontot lombikra dr. Leskóhoz tb-sen ! ez szörnyű
Szerintem ne irrigálj, meg ne is nyúlkálj, inkább. Az orvosok a legelején mondanák, ha erre figyelni kellene. Én már abbahagytam egy ideje, ki is ürült magától. Ha nagyon zavar, kérdezz rá a dokinál. Hogy vagy azóta? Hasad?
Gratula. :) Csak így tovább!
Beszéltem a biológussal,megmaradt mind az 5, lett 4 db 4 sejtes, 1 db kétsejtes.Holnap lesz a beültetés:-)))
Köszönöm, aranyos vagy:-)))
koszi , en is drukkolok neked !
koszi , remeljuk jovo heten mar pulzalas is lesz , egy megvaltas lenne ....
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
sziasztok lanyok , gondoltam jelentkezek mi a tenyallas nalunk ...
ma voltam vissza a 2. uh , a poztitiv hcg teszteles utan
1.uh - 4.5 mm es petezsak (transzfer utani 19.napon-13.03.2015)
2.uh - 13.5 mm es petezsak , 3 mm-es embriocsomo es szikholyag tatszodik (transzfer utan 30. napon ) a doki kitert a pulzalasra is , mert feszegettem a temat , hogy gond-e hogy nem latszik , de azt mondta hogy ehhez a merethez , meg nem ,,jar,, pulzalas , minimum 5 mm-es kell legyen az embrio az szivhanghoz ...
mit szoltok ? jok lettek a mai mereteim ???
jo lett volna a picurt hallanni , de hat meg egy hetet varat magara !
Ma telefonáltam a biológusnak, 7-ből 6 db volt életképes abból 5 termékenyült meg.Holnap telefonálnom kell megint és vagy csütörtökön vagy szombaton lesz a visszaültetés!
Ne keseredj el, tudom nagyon nehéz, mind így vagyunk ezzel, aki ebbe benne van.Kitartást neked és sok sok erőt, előbb-utóbb sikerülni fog
Szia,kb én is így vagyok :-\ tavaly júniusba műtöttek cisztával,most januárban,2 cisztát szívtak le stimu előtt,februárban nem sikerült a beülti,most lett egy 10x5cisztám,még nem tudni,h
Műtik vagy leszívják :-(
További ajánlott fórumok: