Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Biztosan sikerül, mert most már sikerülnie kell :)))
Én nem bírtam volna eddig az biztos, minden elismerésem. Megérdemled, és itt mindenki megérdemli, hogy sikerüljön. Neked is megy a drukk és majd írj, pihenj sokat egyél sok-sok fehérjét és igyál sokat.
Ez nagyon szép örülök nagyon :))))
Megy a drukk továbbra is, és majd írj a következő UH után is. Vigyázz magatokra :)))
Gabics gratulálok!!!
Szuperjóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Én is szeretnék már itt tartani!!!!!!!!
Hát, már nem is bírjuk, most voltunk utoljára!
4-et még sosem kaptam vissza, mindig 3-at.
1-et kár lett volna lefagyasztani. De amikor még 5 volt, akkor is azt mondta, hogy megy vissza mind! :)
Amúgy jól vagyok, picit fáradtan, de lehet azért mert pihenek és az úgy magával ragadja az embert :)
Így nem tudom, hogy tünet vagy sem. A derekam egy icipicit fáj, vagy csak szeretném hogy fájjon, már azt sem tudom. Mikor sikerült 2x is, mindig a derékfájás jelezte, de csak hcg-ig tartott, uh már nem kellett. Hasszurka volt egy pár.
Estére mindig olyan nagy a hasam, hogy én vagyok a "nílusi szamár" :)
Nagyon bízom....
17x9 mm-es petezsák, benne embryocsomó és pulzáció sejthető :)
21-én kell menni újra, remélem már lesz szívhang!!!
Szia!
3 napos picikéket kaptam vissza.
Azért nem vártuk meg az 5 napot, mert 4-en osztódtak szépen és mindet visszakaptam!!!
Pihenek sokat, de fáradt is vagyok!
Amúgy a 9. lombik.
Néha rám jön és nagyon izgulok...
De szerintem a 9-es szám után ez érthető... :)
Szia Nóri!
Tüneteid vannak már?
Vagy mikor érezted őket először és mik voltak azok??
Én ma vagyok ET+4 nap :)
Jaaaaaajjj Nóri!!! Ezek szuper jó hírek!!!!
Nagyon örülök és gratulálok!!!!
:) :) :) :) :) :)
Szia!Nem idegeskedek :)
2 picikét kaptam vissza:-)
Ne izgulj a stressz nem tesz jót, próbálj lenyugodni.
Megkérdezhetem, hogy mennyi babát kaptál vissza?
Szia! A 16. napon:)Alig várom a csütörtököt!!!
Majd írok, hogy mi volt...
Majd írj a fejleményekről ha elkezdődött a program, én mindennap benézek és írok én is , hogy mi volt a megbeszélésen.
Kovács dokit én is kedvelem.
Megkönnyeztem az utolsó mondatodat, és úgy legyen :-) puszi
Először is köszi a drukkot, szükségem van rá!Engem is Kovács doki műtött, én nagyon "szeretem".
Meglátod hamar elrepül ez az idő! Addigra nyugodtabbak lesztek Ti is, és ha döntöttetek, bármi is lesz a következő lépés, újult erővel mehettek előre, és az út végén ott lesz az a kicsi baba, akire vártok!
Köszönöm, úgy érzem mindennap egy kicsivel jobban vagyok :-)
Ne aggódj, szerintem csak én vagyok ilyen problémás és azért történt ez az egész, nem számított a doki sem erre én úgy gondolom.
Újhelyben Kovács és Rácz doki műtött.
Még nem igazán döntöttünk, szerintem ez majd idővel eldől, hogy hogyan tovább mert most úgyis várnunk kell kb: 6 hónapot vagy akár 1 évet is.
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?