Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm szépen :-)
S meddig kellett ezt szedned-és csökkentve kellett elhagyni?
Nekem is bepirosodott és egy fél öra múlva nyoma sem volt!
Köszi v.Esztera válaszod!
A tájékoztatót én is elolvastam, abban azt írta, hogy hagyjam abba az adását és forduljak a kezelőorvosomhoz. Neked is többször kellett beadnod, és ha igen akkor a következő is bepirosodott?
Amúgy két óra elteltével a pirosság és viszketés megszűnt, csak a dudor maradt meg.
Szia! Ne ilyedj meg nekem is be pirosodott szerintem másoknak is, olvasd el a tájékoztatót abban is le van írva hogy kicsit be pirosodik,de el fog múlni.Sok sikert! :)
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Ma kellett beadnom Cetrotide injekciót. A beadás helyén piros kb 10x10 cm-es folt jelent meg és viszket. Holnap is kellene beadnom egyet este. Ilyenkor hogyan lehet elérni valakit a Kaáliban, vagy mit tegyek?
Sziasztok!Lombikra jelentkeztünk,endoval műtöttek 2 x,most a rákszűrés gyulladást mutatott,lehetséges h az endo miatt?
Ja es nalam ciklus 2.napjától volt
Medrol azért h.legyengíti az immunrendszered,ne fogadja a babykéidet a tested idegen tárgyként..s ne dobja ki..
első szemet negyedenként,másodijat felenként.utana napi egy szem volt nalam
Van valaki, aki a lombikozás alatt Medrolt kapott? Milyen dózisban, mikortól kellett szedni és meddig? S tulajdonképpen mire is adják? Köszi
Ha minden jól alakul mi is Lesko doktorhoz megyünk itt Miskolcon majd Debrecenben. Nagy reményeket fűzünk a lombikhoz!
Eszter neked is kitartást! Nem feladni kitartonak lenni"!! Leskó drnál jó kezekben vagytok ő mindent megtesz értetek! Nem a boldogságotokért ha nem a csodátokért! :-) <3
Sziasztok! Nagyon jó érzés,hogy sok jó bíztatást kapunk tőletek,nagyon bízom én is abban,hogy a csoda hozzám is el jön! :)Idáig már az is csoda volt,hogy a Leskó doktor úrral találkoztunk ritka,ilyen nagy lelkű orvossal találkozni.És ő bízom benne,hogy segít abban,hogy boldogok lehetünk!:)
SZIA! A CSODÁHOZ VEZETŐ ÚTON MÁR OTT VAGYTOK!!! LESKÓ DOKTORRAL PEDIG A CSODÁHOZ IS ELJUTTOK! BIZZ BENNE ÉS SOHA NE ADD FEL! KITARTÁST!
Tökéletesen egyetértek, nekem is ez volt a tapasztalatom Vele...:-)
Sziasztok!Mi is Dr.Leskóhoz járunk és nagyon meg vagyunk elégedve vele eddig,még csak a 3."randink" volt de úgy tűnik tényleg érti a dolgát,lelki ismeretes,mindenre figyel,meghallgat,mindent bátran meglehet kérdezni tőle.És tényleg ritka az ilyen,sajnos van benne tapasztalatom bőven,mert 8 év alatt sok helyen megfordultam és rengeteg orvossal találkoztam már.Czeizel Endrétől kezdve a különböző magán orvosokig..... úgyhogy bátran állíthatom hogy eddig Leskó dr. a legtutibb.Remélem az ő segítségével eljutunk a csodához vezető úton. :)))
Szia! Köszönjük szépen, es remélem hamarosan en is gratulalhatok neked!:) Szoritok h minden rendben legyen, a dr.bácsi adott, h sikerüljön! :) Megy a drukk!!!
Szia! És gratulálok a babákhoz! Én is a Leskó dr-úrhoz járok,és nagyon meg vagyok elégedve vele,nagyon aranyos és lelki ismeretes orvos ritkán találkozni ilyennel!
Köszi a bíztatást:)
Bízom benne nagyon ,hogy nekünk is tud segíteni!
Eddig teljes mértékben meg vagyunk elégedve vele :)
Szia! A mi orvosunk is Lesko dr., a második lombikunk sikeres volt nála, annyira h 3 beültetett embriobol mind 3 megtapadt! Tőle jobb orvossal még nem talalkoztam, rettentően lelkiismeretes es hatartalanul boldog ha sikerrel jár!Jo kezekben lesztek, es hidd el, sikerülni fog!! Drukkolok nektek s mindenkinek aki most indul!
Szia..:) Köszönöm szépen jól vagyunk..16.hetes vagyok már..:) Minden rendben..a nemét 13.án megtudjuk pontosan remélem..:) Jól vagy? Megvolt a beültid? Puszi..:D
Igen fizetős lett volna,de mivel nem történt meg a beülti így nem kellett fizetni.
""Csak a szurikat""pont elég....
Hát van 30%esély h.nem osztódnak...
Sajnálom hogy nem jött össze, és azt lehet tudni hogy mi oka lehetett és te ilyen hamar kezdtél az fizetős volt
Bocsi,szept 30-an voltam 14.napi uh-n
Szeptember 2-án volt első konzi.15-én 14.napi uh..a kovetkezo mensivel stimu, penteken volt punctio.
Sajnos nem fejlődtek...Januárban újrakezdés????
Mizujs Veletek? Minden rendben? Puszillak, Cs.
feszterkem17
Megkérdezhetem hogy te most hogy állsz
az első konzi. óta mennyi idő telt el
Én járok..Nagyon jó orvos,imádom!! :)
Mi holnap Tándor doktor Úrhoz megyünk. Jár valaki hozzá.
Sziasztok! Nekünk is indul a második lombik és Leskó Dr-úrnál.
Hello Rita!
Látom decemberben lesz a lombik,nekünk januárban szintén Leskó Dr-Úrnál.
Hogy haladtok?
További ajánlott fórumok: