Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Debreceni hústekercs recept

Debreceni hústekercs recept

A Debreceni hústekercs hozzávalói:
4 szelet, ujjnyi vastag, tenyérnyi comb
2 pár sertés virsli
1 tojás
1 dl sör
2-3 ek liszt
olaj
törött fekete bors



A Debreceni hústekercs elkészítési módja:
A hússzeleteket vékonyra verjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük. A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.) A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük. Sült burgonyával és tartármártással kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A debreceni hústekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook