Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Datolyás csók recept

Datolyás csók recept

A Datolyás csók hozzávalói:
4 tojásfehérje
150g porcukor
100g datolya
1 cs. vanilia cukor
citromhéj


A Datolyás csók elkészítési módja:
A keményre felvert tojáshabot a porcukorral gőz fölött addig verjük míg sűrű és kemény lesz. A gőzről levéve még verjük. Aztán beletesszük az apróra vágott datolyát a vanilia cukrot a reszelt citrom héjat és összekeverjük. A tepsit vékonyan kikenjük kis halmokat rakunk rá és mérsékelt meleg sütőben világossárgára megsütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A datolyás csók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook