Datolya-csók recept

A Datolya-csók hozzávalói:
14 dkg cukor
1/2 csomag vaníliás cukor
2 tojás
25 dkg mandula
25 dkg datolya


A Datolya-csók elkészítési módja:
14 deka cukrot, fél csomag vaníliás cukrot és 2 tojás fehérjét sűrűre keverünk, azután hozzá-adunk 25 deka hosszúra vágott mandulát és 25 deka kimagozott, keskeny darabokra szeletelt datolyát. Ostyalapokra vagy zsírozott és lisztezett sütőlapra dió nagyságú csókokat rakunk és meleg sütőbe téve lassan szárítjuk.

Hosszabb ideig eltartható, igen jó zsúrédesség.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A datolya-csók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook