Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Darálthúsos alagút recept

Darálthúsos alagút recept

A Darálthúsos alagút hozzávalói:
1 csomag leveles tészta (500 g)
50 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 doboz ( 370 g) natúr joghurt
1 csomag (500 g) saláta

bors
delikát
pirospaprika
oregano

Kenéshez:

1 db tojás


A Darálthúsos alagút elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, kihűtjük. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a hagymát, ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, delikáttal,majd jól összekeverjük. A leveles tésztát 0,5 cm vastagságúra kinyújtjuk. Közepére halmozzuk a darált húst. Feltekerjük, és a végeit jól lezárjuk, összenyomjuk, éles késsel, megcsíkozzuk, bevagdossuk, de óvatosan, ne vágjuk át a töltelékig. A tojást egy kis tálban villával felverjük és megkenjük vele a tésztát. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, 30 perc alatt szép pirosra sütjük. Amíg megsül elkészítjük az öntetet. A joghurtot egy kis tálba tesszük, adunk hozzá oregánót, csipet sót és a salátával, szeletekre vágott húsos rúddal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A darálthúsos alagút elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook