Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod? fórum

Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod? (beszélgetős fórum)


1 2
2009. máj. 13. 08:13
Ha ehetsz fruktózt, az jó a sütikhez. Kb. harmad annyi kell belőle, mint a cukorból.
2009. máj. 13. 08:13
Ja és egyáltalán nem érezni semmi mellékízt, ettől én is féltem, de be kell valljam kellemesen csalódtam.
4. bared (válaszként erre: 2. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 13. 08:13
dehogyisnem...sokkal édesebb mint a cukor, és simán lehet sütikhez használni...
2009. máj. 13. 08:12
nekem a Stevia vált be...természetes, növényből van, és finom...
2009. máj. 13. 08:12

A sztevia a legtermészetesebb, de sajna sütni nem nagyon lehet vele. :(

Úgyhogy én most Glukononot használok, ezt bátran ajánlanám nagyon jó!

2009. máj. 13. 08:08
Le kell mondanom a cukorról, s szeretném úgy elkészíteni az ételeket, süteményeket, hogy azokon ne nagyon érezzen a "műíz" milyen édesítőt ajánlanál?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook