Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod? (beszélgetős fórum)
6. eszter_good
2009. máj. 13. 08:13
Ha ehetsz fruktózt, az jó a sütikhez. Kb. harmad annyi kell belőle, mint a cukorból.
2009. máj. 13. 08:13
Ja és egyáltalán nem érezni semmi mellékízt, ettől én is féltem, de be kell valljam kellemesen csalódtam.
4. bared (válaszként erre: 2. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 13. 08:13
dehogyisnem...sokkal édesebb mint a cukor, és simán lehet sütikhez használni...
3. bared
2009. máj. 13. 08:12
nekem a Stevia vált be...természetes, növényből van, és finom...
2009. máj. 13. 08:12
A sztevia a legtermészetesebb, de sajna sütni nem nagyon lehet vele. :(
Úgyhogy én most Glukononot használok, ezt bátran ajánlanám nagyon jó!
2009. máj. 13. 08:08
Le kell mondanom a cukorról, s szeretném úgy elkészíteni az ételeket, süteményeket, hogy azokon ne nagyon érezzen a "műíz" milyen édesítőt ajánlanál?
További ajánlott fórumok:
- Stevia (sztívia) természetes édesítőszer
- Aspartam és egyéb édesítőszerek
- Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Anyukák! Hány hónapos kortól ajánlanád a holdkomp használatát és miért?