Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csülök pörkölt, tarhonyával recept

Csülök pörkölt, tarhonyával recept

Elkészítési idő 120 perc

A Csülök pörkölt, tarhonyával hozzávalói:
1 közepes kicsontozott csülök,
2 fej hagyma,2 gerezd fokhagyma
zsiradék, pirospaprika, őrölt bors,
paradicsom, paprika,késhegynyi őrölt kömény, só
csili paprika, aki szereti.


Csülök pörkölt, tarhonyával

A Csülök pörkölt, tarhonyával elkészítési módja:
A csülköt átmossuk, kockára vágjuk.
A hagymát foghagymát megtisztítom, lemosom összevágom.
felteszem a zsiradékot, bele a hagymát üvegesre párolom, majd kevés vízzel kicsit főzöm, beleteszem a feldarabolt paprikát paradicsomot. Kicsit párolom, és ráteszem a kockára vágott csülök húst,jól átkeverem, megszórom pirospaprikával, és sózom, majd fedő alatt főzöm. Amikor kezd puhulni, rászórom a késhegynyi köményt, és az őrölt borsot, ha kell még utána sózok. Az elfőtt vizet pótolni kell,mielőtt készre főzzük, aki csípősen szereti kevés csili paprikával is ízesítheti.
Jó étvágyat!


Az ilyen lakató pörköltekhez köretként főtt burgonyát készítünk, mi tarhonyával szeretjük!


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 8. 16:11
A csülök pörkölt, tarhonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook