Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csopaki aprópecsenye recept

Csopaki aprópecsenye recept

A Csopaki aprópecsenye hozzávalói:
(4 személyre): 40 dkg lapocka
5 dkg füstölt szalonna
5 dkg gomba
4 dkg zöldborsó
4 dkg hagyma
1 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyem
1 zöldpaprika
1 paradicsom.


A Csopaki aprópecsenye elkészítési módja:
Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya.


Kategória: Húsételek receptjei


A csopaki aprópecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook