Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládés mascarpone recept

Csokoládés mascarpone recept

A Csokoládés mascarpone hozzávalói:
15 dkg étcsokoládé
1.5 dl tejszín
5 evőkanál csokoládélikőr
25 dkg mascarpone krémsajt
6-8 dkg étcsokoládé a tetejére


A Csokoládés mascarpone elkészítési módja:
A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk,A tejszínt krémesre verjük (nem habbá).A csokoládélikőrt a mascarponéval elkeverjük,majd a félig vert tejszínt is hozzáadjuk.A már csaknem hideg olvasztott csokoládét két három mozdulattal beleforgatjuk.Nem kell teljesen elszinezni vele a krémet.Elosztjuk 4 kehelybe,és csokoládéforgácsot szórunk a tetejére.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládés mascarpone elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook