Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládés csókok recept

Csokoládés csókok recept

Elkészítési idő 1 perc

A Csokoládés csókok hozzávalói:
20 dkg étcsoki
40 dkg cukor
25 dkg margarin
3 tojás
45 dkg liszt
1 sütőpor
pici szódabikarbóna


A Csokoládés csókok elkészítési módja:
A picit megolvasztott margarint a cukorral, sütőporral és a szódabikarbónával jó habosra keverem. A tojásokat egyenként beleütöm, krémmé verem. Belekeverem a lisztet. A csokit nagy lyukú reszelőn lereszelem, azt is hozzá forgatom. Diónyi darabokat veszek ki a tésztából kiskanállal, a sütőpapírral bélelt tepsire rakom, nem túl közel egymáshoz, és a 180 fokra előmelegített sütőbe teszem.

Kevesebb, mint 15 perc alatt kész van egy tepsivel.Amikor kivettem, picit hagyom a tepsin, de még melegen leveszem őket.
Ebből az adagból elég sok lesz, én fémdobozba szoktam tenni, sokáig eláll!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládés csókok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook