Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal recept

Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal recept

A Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal hozzávalói:
4 vastag szelet 20 dekás hátszín, bélszín, vagy lapocka
2 teáskanál friss törött bors

15 dkg morzsolt márványsajt
2,5 dl balzsamecet
2 evőkanál olvasztott csokoládé


A Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal elkészítési módja:
Szórd meg a húst a borssal és a sóval. Grillen süsd lefedve 12-15 percig mindkét oldalát, ha közepesen átsütve szereted (természetesen sütheted serpenyőben is, némi vajon). Az utolsó 3 percben szórd meg a márványsajttal, és hagyd ráolvadni. Közben olvaszd meg a csokoládét, és keverd el a balzsamecettel. Forrald fel, és kis lángon főzd addig, míg a fele elfő, és kissé besűrűsödik. Vedd le a lángról, és keverd bele a vajat. Csurgasd a hússzeletekre, és úgy tálald.


Kategória: Húsételek receptjei


A csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook