Csokoládé recept

Elkészítési idő 20 perc

A Csokoládé hozzávalói:
25 dkg margarin
1 dl víz
20 dkg cukor
3 db turista tejpor
3 evőkanál kakó


A Csokoládé elkészítési módja:
A cukrot a vízzel fel főzzük. A margarint kikavarjuk. Apránként hozzá adjuk a kakót, a tejport és a szirupot. Simára kell kavarni. Jénai tetőbe, vagy alutálcába kisimítjuk. Hűtőbe tesszük. Mikor megdermedt teszés szerinti kockára daraboljuk.

Lehet puffasztott rizst, mazsolát, aszalt gyümölcsöt, mogyorót, mandulát hozzá adni.
NAGYON FINOM!!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook