Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládé krém recept

Csokoládé krém recept

A Csokoládé krém hozzávalói:
12dkg reszel étcsokoládé
15dkg porcukor
20dkg vaj


A Csokoládé krém elkészítési módja:
12dkg reszel étcsokoládé 15dkg porcukor ezeket az anyagokat habverővel kikavarjuk majd gőz fölöt főzük ha jó besűrűsödött akkor jó és leveszük a gőzröl. Hagyuk kihülni és azután 20dkg kikavart vajat keverünk bele és összekeverjük

vigyázni kell hogy a fehérje nem borsozon ki.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládé krém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook