Csökkent szenvedély a párunk iránt... (beszélgetés)
hogy mi abaj?!minden es semmi..szerintem ez meg csak szules utani depi...a baratnom szerint szednem kell magneB6ot-o is szedi,ha nagyon ingerult-de engem az irtora hizlal:(
de hogy kell valamit nyugibogyot sednem az tuti..meg szegyellem is magam ,mert az mondtam,hogy nem szeretem a az en tunderi kincsemet:((pedig ez nem igaz,olyan lelkiismeretfurdalasom van,hogy beleorulok..ez eletem legnagyobb bune es hibaja..azota folyton kerem tole a bocsanatot..de szegenykem meg csa 10honapos..nagyon szegyenlem magam..
mentsegemre legyen mondva 17oras szulesem volt es a fiam epp hogy eletben maradt..es a ferjem meg nem ugy allt a dolgokhoz,ahogy kellett volna..lelkileg nem tamogatott,hanem kovetetlte a szexet szules utan 3-4 hettel,akkor amikor meg hihetetlen sirogorcseim voltak..
meseljek meg valamit?????
KOSZI SZEPEN a jelet!orulok,hogy ujra irni kezdtunk:)
legalabb tartjuk egymasban a lelket...
nekem megint nagyon rossz kedvem van...elottem a sotet alagut es nem latom a fenyt:((
Sziasztok! :-)
Jelenleg ifjabbik pasimmal vagyok elfoglalva :-) Szerintem álmos, de szerinte még nem :-D
Hogy vagytok?
Szép napot mindenkinek!
sziasztok csajok!
reg beszeltunk..kivel mi ujsag?ne hagyjuk mar abba ezt aforumot...na... mozgalmas jo ejszakat mindenkinek..
Igazából én annak lennék a híve, hogy mindenki a saját bevétele fölött "uralkodjon", de részarányosan vegye ki a részét a közös kiadásokból.
Vannak olyanok, mint gáz, víz, villany, azokat felezni illene, a telefont ki-ki alapon, a gyerekekét pedig közösen felesbe. Ekkor lehetne képezni ha marad egy közös gyűjtött alapot is, s akkor nem lenne kéregetés, csak ha valakinek nagyon kicsi a bevétele.
Szoktatok ilyenekről beszélgetni?
remelem minden jol alakul:DD
en drukkoltam neked..
amugy a mai napom nagyon jol sikkerult..akit erdekel miert ,az olvassa el a naplomat:)
szep jo ejszakat mindenkinek!!!!!!ahogy aszomszdom mondana:"mozgalmas jo ejszakat!"DDDDD
Miért ne fájhatna most néhány évecskét az ő feje a csekkek miatt? (Sárga barátok...)
Te meg olvasgasd a szakácskönyvet addig.:))
De semmiféleképpen ne izgulj. Az ő nevén vannak a dolgok, nem?
ram szamithatsz:)
szoritok..majd ird meg,hogy mi volt!SOK SIKERT!!!!!
nem ettem még olyat... na majd egyszer.
gondolom most mindenki a családjával lesz elfoglalva ezért mkinek kívánok kellemes hétvégét, jó pihenést. Hétfőn folytatjuk lányok.
puszi nektek
Nátha ide vagy oda.... ahogy olvasom a beszámolóitokat egyre jobban kívánom..... egy gyors kúrába kezdek hogy estére jobban legyek :D
Nálunk jelenleg köhög és minimálisan folyik az orra a kiscsajszinknak de remélem az őszi szünet hatására kicsit jobban lesz (minisek vagyunk, gondolhatjátok jó évünk lesz betegségek szempontjából)
Végül toros káposzta lett belőle :-D
Tényleg csevegő fórummá alakítottuk, ami nem is baj. :-) De azért utalgatunk az eredeti témára is... ;-)
HUHA..JOBBULAST NEKED!
vigasztaljn,hogy en ugyanigy vagyok:(
es sajna Benci is:((bar o kicsit jobban van mint en..
az osszebujas miatt irigyelsz?tul leszel a nathan es annal jobb lesz..legalabbis en ugy vagyok vele,hogy minel tobbet vark a szexre annal jobb...csak egy kicsit mar lapos:(
na de majd felpezsditjuk:)
konyhapult,mosogep..meg ilyenek:))
Sziasztok. de jó neked Eme, én beteg vagyok és már 3 napja nem volt semmi :( most már kezdek jobban lenni (tipikus nátha, orrfolyás-dugulás, köhögés, torokfájás kész katasztrófa 2zacsi 100db-os pzst használtam el)
ki hogy van? és mit csináltok a hosszú hétvégén?
sziasztok csajok!na a tegnap elott este beadtam a derekam:)..es meg jo is volt...:)igaz nem maradtunk pucerak,mert ahogy vegeztunk Bencus felsirt es szinte egesz ejjel az olemben aludt:(
aztan kovetkezo ejjel szinten..az este megint probalkozott a kincsem,hagytam sirni egy kicsit,hatha elalszik,de nem :(
kb.1korul aztan elaludt aztan huzta reggel 7ig.evett egy is tejcsit-s utana mweg aludt 11,30-ig..
ferjecsket illetoen --eleg normalis..lehet ,hogy szeretem?:))
Jaj bocs "elaludtam"... belefeledkeztem más fórumokba...pedig itt voltam, Te pedig várod a kajatippeket...én ma túrógombócot készítek..tegnap rántott sajt volt, holnapra pedig lesz prézlis karfiol...
...na ez a fórum is már szól mindenről, csak arról nem, aminek indult...
:-)))