Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkés egytál recept

Csirkés egytál recept

A Csirkés egytál hozzávalói:
4 egész csirkecomb
40 dkg csiperke
5 dkg vaj
olívaolaj
3 evőkanál liszt
só, bors
2 babérlevél
3 teáskanál szárított lestyán
petrezselyem
2 dl tejszín
mustár


A Csirkés egytál elkészítési módja:
A gombát a vajon megpirítjuk. A kettévágott combokat sós, borsos lisztben megforgatjuk, olívaolajon körbesütjük. A hús áttesszük egy jánaiba, hozzáadjuk a gombát. Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a babérlevelet, meghintjük lestyánnal és előmelegített sütőben 180 fokon 2 órát sütjük. A húst kivesszük, a szafthoz tejszínt öntünk, mustárt adunk, s a gázon besűrítjük. Visszatesszük a csirkét és átmelegítjük. Krumplipürével tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkés egytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook